«Sister Wives»:

- Familien vår går i oppløsning

Det skal ha oppstått flere sprekker i «Sister Wives»-familien.

KRISE: Alt er ikke som det skal med familien i «Sister Wives». Her er promoen for sesong 16. Video: TLC Vis mer
Publisert

De siste elleve årene har vi fått følge den forholdsvis uvanlige Brown-familien, som gjennom TV-serien «Sister Wives» har vist fansen hvordan det er å leve et polyamorøst liv - på godt og vondt.

Historien om den noe uvanlige familien begynte en aprildag i 1989 da Kody Brown (52) giftet seg med sin første kone Meri Brown (50). I etterkant har han blitt smidd i hymens lenker tre ganger til, og hadde inntil nylig fire koner.

Forrige uke ble det kjent at Kody og hans tredje kone, Christine Brown (49), har valgt å gå hver til sitt etter mer enn 25 år sammen. Det bekreftet duoen i hvert sitt innlegg på Instagram.

DRAMA: Se bildene fra nye «Sister Wives», her blir det drama! Video: TLC Vis mer

- Går i oppløsning

Det har også kommet flere tegn på at avstanden mellom også Kody og Meri blir større. Det er imidlertid først nå, i forbindelse med en ny promo for TLC-serien, at man får et innblikk i hvordan ståa faktisk er i familien for tida.

FIRE KONER: Kody med sine fire koner. Han sitter her mellom Meri og Robyn, mens Janelle og Christine sitter bak. Sistnevnte er det imidlertid slutt med. Foto: Jerry Henkel/AP/NTB
FIRE KONER: Kody med sine fire koner. Han sitter her mellom Meri og Robyn, mens Janelle og Christine sitter bak. Sistnevnte er det imidlertid slutt med. Foto: Jerry Henkel/AP/NTB Vis mer

- Kody er på et skikkelig dårlig sted, sier en av konene i videoen.

Det blir også tårevått i promoen, hvor Robyn Brown (43), som giftet seg inn i familien som 52-åringens fjerde kone, sier følgende:

- Familien vår går i oppløsning.

Bekreftet brudd

De nye bildene fra den kommende sesongen kommer bare kort tid etter at Christine og Kody avslørte at de har valgt å gjøre det slutt.

«Etter mer enn 25 år sammen har Kody og jeg vokst fra hverandre, og har tatt den vanskelige beslutningen om å gå fra hverandre», skrev Christine på Instagram.

BRUDDET: Iselin Guttormsen kommenterer bruddet. Video: Rød Løper Vis mer

Hun skrev videre at de vil fortsette å være i hverandres liv, siden de har barn sammen.

«På dette tidspunktet ber vi om deres nåde og vennlighet mens vi navigerer oss gjennom dette stadiet med familien vår».

Kody skrev selv i et innlegg på Instagram at avgjørelsen gjør ham trist:

«Christines beslutning om å dra kommer med mye tristhet. Vi har hatt mange fine år sammen, og jeg har stor respekt og beundring for henne».

Christine har tidligere uttalt seg flere ganger om problemer i ekteskapet.

BRUDD:TV-profil Mario Riera bekrefter brudd med kjæresten. Reporter: Kine Falch Foto/redigering: Steffen Pettersen Vis mer

LES OGSÅ: - Kan ikke være gift mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer