KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Da Melanie Griffith og Antonio Banderas avslørte at de gikk hver til sitt i juni 2014, skrev de i en pressemelding at skilsmissen ville bli gjort på en "kjærlig og vennskaplig måte". Foto: IMAGO/ All Over Press
KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Da Melanie Griffith og Antonio Banderas avslørte at de gikk hver til sitt i juni 2014, skrev de i en pressemelding at skilsmissen ville bli gjort på en "kjærlig og vennskaplig måte". Foto: IMAGO/ All Over Press Vis mer

- Familien vår er ikke død

Antonio Banderas åpner seg om skilsmissen fra Melanie Griffith.

Publisert

SEOGHØR.NO: I fjor sommer kom nyheten om at Hollywood-paret Melanie Griffith (57) og Antonio Banderas (54) skulle skilles etter 18 år som mann og kone.

Paret har datteren Stella (18) sammen, og i tillegg har Antonio også et nært forhold til Melanies barn Alexander (29) og Dakota (25).

Nå åpner åpner den spanske skuespilleren seg om det oppløste ekteskapet.

- Det har ikke eksplodert enda. Vi kommer fremdeles til å se hverandre. Vi skal fortsette. Familien vår er ikke død. Ikke i det hele tatt, sier han til bladet ¡Hola!, ifølge People.com.

Sa «ha det» på filmsettet

Duoen traff hverandre på settet til filmen «Two Much» i 1995.

Banderas var på den tiden gift med en annen kvinne, men valgte å skille seg for å bli sammen med Griffith.

FJERNET MINNE: Måneden etter seperasjonen kvittet Melanie seg med denne tavoveringen. Foto: All Over Press
FJERNET MINNE: Måneden etter seperasjonen kvittet Melanie seg med denne tavoveringen. Foto: All Over Press Vis mer

- Det er litt rart for Melanie og jeg møttes som skuespillere, men så filmet vi ingenting sammen i løpet av vårt 20 år lange forhold. Så, på slutten av forholdet dukket vi opp igjen på skjermen sammen, forteller han.

Banderas sikter til filmen «Automata» fra 2014 hvor han og Melanie nok en gang spilte mot hverandre. Samme året falt ekteskapet i grus.

- Jeg oppdaget noe rart da jeg så filmen første gang. På slutten er det en scene hvor Melanie sier: «Farvel, Jacq Vaucan», og jeg svarer «Farvel, Cleo». Og det var liksom slutten på forholdet vårt.

Snakker daglig med datteren

To år etter at Melanie og Antonio giftet seg tatoverte hun et hjerte med ektemannens navn inni på armen.

Etter bruddet ble offentliggjort dekket «Working Girl»-stjernen kjærlighetserklæringen til med et tykt lag sminke før hun fikk den fjernet for godt.

Selv om det nå er over for stjerneparet, så er Banderas nøye med å holde kontakten med barna.

- Stella begynner på New York University neste år, så da flytter jeg mest sannsynlig dit for å være nær henne. Hun er voksen nå. 18 år. Men jeg snakker neste daglig med henne. Det gjør jeg med mine andre barn også - selv om de ikke er mine biolgiske barn, sier han.

LES OGSÅ: Melanie Griffiths eksmann viste frem sin 39 år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer