Tom Cruise fylte 60 år:

Familien uteble

Han har tre barn, men ingen av de nærmeste var til stede for å hedre jubilanten da han fylte 60 år.

ALENE PÅ TRIBUNEN: Tom Cruise hadde ingen dame ved sin side uten årets utgave av tennisturneringen. Foto: Dave Shopland/ Shutterstock/ NTB
ALENE PÅ TRIBUNEN: Tom Cruise hadde ingen dame ved sin side uten årets utgave av tennisturneringen. Foto: Dave Shopland/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Tom Cruise (60) dukket opp på Wimbledon-tribunen nylig, hadde han vært 60 år i en uke. Superstjernen stilte i blå dress med lyseblått slips, og skjulte øynene sine bak mørke solbriller – uten kvinnelig bekjentskap.

Annerledes var det i fjor sommer. Da smilte han på tribunen sammen med sin siste flamme, «Mission Impossible»-medspilleren Hayley Atwell (40). Men tidligere i år ble det kjent at forholdet var over.

Datter i London

«Top Gun»-stjernen tilbrakte 60-årsdagen med Formel 1-løp under British Grand Prix i Silverstone sammen med kompisen, kjendiskokken Gordon Ramsey (55).

Ingen fra den nærmeste familien var til stede på den runde dagen, til tross for at han har et av barna sine i nærheten – adoptivdatteren Isabella Jane (29). Hun er i likhet med faren en hengiven tilhenger av Scientologikirken, og har bosatt seg i London sammen med ektemannen gjennom snart sju år, britiske Max Parker.

Isabella skyr rampelyset – og skygget banen på feiringen av 60-årsdagen hans.

Adoptivsønnen Connor (27) befinner seg i Los Angeles, hvor han forsøker å skape en karriere som kokk. I likhet med Isabella er han aktiv i scientologikirken, og selv om han ikke ser faren sin så ofte har han kontakt med ham.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer