Familien skeptisk til Reins gudstro

- Foreldrene mine lurte lenge på om det var ekte, sier artist Trine Rein.

PAR: Trine Rein forteller at kjæresten Lars Monsen er en stor støtte og inspirasjon. Foto: NRK
PAR: Trine Rein forteller at kjæresten Lars Monsen er en stor støtte og inspirasjon. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artist Trine Rein (41) er åpen om sin kristne tro, og hevder at hun har fått et kall og en nådegave fra Gud om å formidle sitt sangtalent til publikum.

Men til VG forteller 41-åringen at familien hennes var skeptiske til hennes personlige tro, fram til de så henne på scenen ved juletider i fjor.

- Foreldrene mine lurte lenge på om det var ekte. Men da mor og søster var på julekonserten min i fjor kom de bort til meg etterpå, så på meg og sa «Okay, it's for real».

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Sangfuglen er samboer med den flåttbittrammede villmarksentusiasten Lars Monsen (49), og selv om det ikke er noe krav fra hennes side om at familie og kjæreste må dele samme gudstro som henne selv, håper hun allikevel at det kan røre ved dem.

- Jeg vil ikke legge noe press på dem, men jeg håper at måten jeg opptrer på med min tro, og min gave, kan være med på å så et frø hos dem. Jeg ønsker at de skal oppleve det samme som meg, sier Rein videre til avisen.

Tidligere i vinter havnet den plateaktuelle artisten i Twitter-krangel med smittevernsekspert Preben Aavitsland, etter uttalelser vedrørende samboer Monsens lyme borreliose-sykdom.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Trine Rein er gal etter sjokolade 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer