BLIR TRODD OG MISTRODD: Familien reagerer ulikt på Mackenzie Phillips beskyldninger mot faren. Foto: All Over Press
BLIR TRODD OG MISTRODD: Familien reagerer ulikt på Mackenzie Phillips beskyldninger mot faren. Foto: All Over PressVis mer

Familien reagerer med vantro

- Om han virkelig voldtok henne? Det vet jeg ikke...

SEHER.NO: Tidligere denne uken hevdet den tidligere TV-stjernen Mackenzie Phillips (49), som spilte i serien "One Day at a Time" og tenåringsfilmen "American Graffiti", har hatt sex med sin egen far, "Mamas and the Papas"-stjernen John Phillips.

Incesten skal ha startet da Mackenzie var 19 år. I kjølvannet av avsløringen. har det det kommet ulike reaksjoner fra Mackenzies familie.

- Noen kunne sluppet et piano i hodet mitt, og jeg ville ikke merket det, forteller Cyanna Phillips om da hun fikk høre at stefaren hadde hatt et forhold til stesøsteren.

- Om han virkelig voldtok henne? Det vet jeg ikke. Men om jeg tror de hadde et incest-lignende forhold i ti år? Ja, sier Cyanna til magasinet E!.

John`s tredje kone Genevie Waite, som var sammen med John da det påståtte forholdet mellom far og datter startet, sier at eksmannen hadde sin dose med demoner - men å være en umoralsk far, var ikke en av dem.

- John var en god mann som hadde sykdommene alkoholisme og dopavhengighet. Men han var ikke i stand til, selv hvor dopet han var, å ha et slikt forhold med sitt eget barn.

Michelle Phillips, som også var gift med John, nekter å tro at John kan ha gjort noe slikt. Hun forteller at Mackenzie sa til henne at det var en spøk etter hun først hadde nevnt det i 1997.

Michelle Phillips fortelle også at Mackenzie har mange mentale sykdommer, og at hun i mange år har slitt med rusmisbruk.

- Det var faren min som skaffet meg skuddene, forteller Mackenzie til Oprah, og beskriver hvordan John foret henne med piller, og lærte henne å rulle jointer.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767

LES OGSÅ: - Jeg følte meg kvalm den første gangen