<strong>HATER SCOTT:</strong> Kourtney Kardashians familie skal ifølge reality-stjernen selv hate kjæresten hennes, Scott Disick. Foto: Stella Pictures
HATER SCOTT: Kourtney Kardashians familie skal ifølge reality-stjernen selv hate kjæresten hennes, Scott Disick. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Familien min hater ham

Reality-stjernen snakker ut om problemene med kjæresten.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Reality-stjernen Kourtney Kardashian snakker ut om problemene med kjæresten Scott Disick i et intervju med nettstedet ShowbizSpy.com.

TV-kjendisen, som for tiden er en av verdens mest populære reality-stjerner, forteller at familien hennes hater kjæresten Scott Disick, men at det sakte men sikkert går fremover.

Scott og Kourtney ble i 2009 foreldre til sønnen Mason.

- Det er progresjon. I fjor fikk ikke Scott være med på familiens julekort. Ryan Seacrest tok plassen hans, sier Kourtney.

Kortneys søster Khloe skal ifølge sin søster ikke ha utstått Scott.

- Nå klarer de i hvert fall å være i samme rom. Før var det slik at om Scott visste at Khloe skulle være der, så kom han ikke. Men det går bedre nå, selv om de ikke akkurat forteller at de savner hverandre og sånn. De snakker ikke sammen, men de er fredelige.

Kourtney innrømmet nylig at hun har noen merkelige besettelser.

- Jeg tror jeg har mentale problemer. Det virker som om jeg har noen rare tvangstanker med enkelte ting, og det er irriterende.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Sjekk den rumpa!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer