Caitlyn Jenner:

- Familien min har gått videre

Snakker åpenhjertig om forholdet til barna sine.

ENSOM: Caitlyn Jenner, her avbildet i slutten av april, forteller i et nytt intervju at hun har mindre kontakt med barna sine enn hun kunne ønske. Foto: Steve Cohn/ REX/ Shutterstock / NTB scanpix
ENSOM: Caitlyn Jenner, her avbildet i slutten av april, forteller i et nytt intervju at hun har mindre kontakt med barna sine enn hun kunne ønske. Foto: Steve Cohn/ REX/ Shutterstock / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Snart tre år har gått siden Caitlyn Jenner (68) la sin tidligere identitet, som tidligere OL-vinner og seksbarnsfar Bruce Jenner, bak seg.

Det gjorde hun ved å pryde forsiden av magasinet Vanity Fair under tittelen «Kall meg Caitlyn».

Siden den gang har Caitlyn skapt en rekke overskrifter i media, blant annet på grunn av selvbiografien «The Secrets of My Life» - der ekskona Kris Jenner (62) er blant dem som får passet påskrevet.

I etterkant har Caitlyn fortalt at hun har svært lite kontakt med noen i Kardashian-familien, deriblant stedatteren Kim Kardashian (37).

Nå viser det seg at Caitlyn Jenner ikke har et spesielt nært forhold til sine seks biologiske barn heller, skal man tro 68-åringen selv.

- Har egne liv

I et intervju med kvinnemagasinet Broadly, som hører til innunder Vice Media, åpner nemlig «I Am Cait»-stjernen seg om sin noe ensomme tilværelse i 2018.

- Jeg tilbringer mye tid for meg selv her i huset, sier hun, og utdyper:

- Jeg har mange barn, men noen ganger er det veldig vanskelig å bevare et nært forhold til barna sine, bare på grunn av ulike omstendigheter. Alle har egne liv. De har alle gått videre.

TRE SØNNER: Caitlyn Jenner, den gang Bruce, avbildet med sønnene (t.v.) Burt, Brody og Brandon Jenner på Brodys 30-årsfeiring i L.A. i 2013. Foto: Alexandra Wyman / INVISION / NTB scanpix
TRE SØNNER: Caitlyn Jenner, den gang Bruce, avbildet med sønnene (t.v.) Burt, Brody og Brandon Jenner på Brodys 30-årsfeiring i L.A. i 2013. Foto: Alexandra Wyman / INVISION / NTB scanpix Vis mer

I Broadly-intervjuet sier 68-åringen at Kardashian-familien «gikk løs på» henne i kjølvannet av boklanseringen, men hvordan hennes biologiske barn har taklet de tre, fire siste årene sier hun lite og ingenting om.

- Vi kommer og går, og helt til slutt, når alt er sagt og gjort, kommer forhåpentligvis familien din til å være der, uttaler Caitlyn imidlertid - noe kryptisk.

Seks barn med tre kvinner

Mens Caitlyn Jenner fortsatt var Bruce Jenner, var tv-stjernen gift med tre ulike kvinner. Fra 1972 til 1981 var Jenners ektefelle Chrystie Scott, og de to fikk barna Burton «Burt» Jenner (39) og Cassandra «Casey» Marino (37) sammen.

Deretter giftet Jenner seg med skuespiller Linda Thomspon (68). De to var som ektepar å regne fra 1981 til 1986, og fikk sønnene Brandon (36) og Brody Jenner (34) sammen.

Saken fortsetter nedenfor.

Omtrent fem år etter sin andre skilsmisse giftet den tidligere OL-helten og tikjemperen seg med Kris Jenner, som den gang gikk under navnet Kris Kardashian - eksmannen Robert Kardashians etternavn.

I løpet av ekteskapet fikk Jenner-paret døtrene Kendall (22) og Kylie Jenner (20) sammen - to navn som i dag er på «alles» lepper innenfor mote- og underholdningsbransjen.

Før jul i 2014 var skilsmissen mellom Bruce og Kris Jenner et faktum - etter drøyt 23 år ekteskap.

- Aldri vært så sint og skuffet

Og etter at Caitlyn Jenner stod fram som transkjønnet i 2015, har hun altså ikke lagt mye imellom i sin omtale av sin tredje og hittil siste ektefelle.

De to skal dessuten ha kranglet om planleggingen av yngstedatteren Kylies fødsel, før lille Stormi Webster kom til verden i starten av februar.

Caitlyn skal for øvrig ha befunnet seg på et annet kontinent da Kylie ble mor for første gang.

68-åringens fremstilling av Kris Jenner i boka «The Secrets of My Life» falt ikke i god jord hos sistnevnte, og hun fikk massiv støtte fra flere av døtrene sine.

I en episode av «Keeping Up With the Kardashians» fra i fjor, diskuterte Kris innholdet i boka med døtrene Kim og Khloé Kardashian:

- Jeg har lest den og den eneste fine tingen hun har skrevet om meg, er at jeg var veldig sosial på en fest en gang, sier Kris i programmet.

Det får Kim til å reagere:

- Og likevel var han gift med deg i så lang tid. Så det henger ikke på greip, sier hun.

- Ingenting av det henger på greip, repliserer moren, og fortsetter:

- Alt hun skriver er oppdiktet. Hvorfor må alt handle om at jeg er en «bitch» og en «drittsekk». Jeg har aldri vært så sint og skuffet over noen i hele mitt liv.

LES OGSÅ: Prinsesse Dianas «hemmelige» nevø vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer