Familien krangler om Elizabeth Taylors penger

Men det er ikke milliardene filmlegenden etterlater seg som skaper trøbbel...

PROBLEMFYLT ARVEOPPGJØR: - Det er ikke pengene hun etterlater seg som skaper trøbbel. Det er millionene som renner inn etter hennes død som er problemet, sier en en kilde om arvestriden etter Elizabeth Taylors død. Foto: All Over Press
PROBLEMFYLT ARVEOPPGJØR: - Det er ikke pengene hun etterlater seg som skaper trøbbel. Det er millionene som renner inn etter hennes død som er problemet, sier en en kilde om arvestriden etter Elizabeth Taylors død. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Onsdag i forrige uke sovnet legendariske Elizabeth Taylor inn. Skuespilleren ble 79 år gammel.

Bare dager etter hennes begravelse begynner en bitter familiestrid å utspille seg. Taylor etterlot seg en formue på mellom 3,3 og 3,7 milliarder kroner. Men det er ikke disse pengene som er den største årsaken, skriver Popeater.com.
 
- Det er ikke pengene hun etterlater seg som skaper trøbbel. Det er millionene som renner inn etter hennes død som er problemet, sier en en kilde til nettstedet.

Skjønnhetsmerket Elizabeth Arden har fortalt at de kommer til å fortsette med å selge Taylors parfymer. I fjor dro duftene inn drøyt 500 millioner kroner. I tillegg sies det at den avdøde superstjernen rakk å avslutte sin selvbiografi, og at den om ikke så alt for lenge kommer ut på markedet.

- Elizabeth ordnet det slik at hennes formue skulle deles mellom hennes fire barn og ulike veldedighetsorganisasjoner som hun hadde et varmt forhold til, forteller kilden.

Pengene som renner inn etter hennes bortgang skal Taylor derimot ikke ha tenkt på å fordele.

- Det hun ikke forsto var at hun, akkurat som Elvis og Michael Jackson, kan være verdt mer enn sin egen død, hevder den ikke-navngitte kilden.

Ifølge ABC News døde Taylor med barna Michael Wilding, Christopher Wilding, Liza Todd og Maria Burton til stede

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette blir Taylors siste hvilested