<strong>DØDE BRÅTT:</strong> Nyheten om at den folkekjære artisten Gustav Lorentzen er død, slo ned som et stort sjokk onsdag kveld. Foto: Scanpix
DØDE BRÅTT: Nyheten om at den folkekjære artisten Gustav Lorentzen er død, slo ned som et stort sjokk onsdag kveld. Foto: Scanpix Vis mer

Familien i sjokk etter dødsfallet

Gustav Lorentzen døde brått onsdag kveld. Sykdom var ikke årsak til bortgangen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den anerkjente norske musikeren Gustav Lorentzen falt om og døde etter en hjertestans under et orienteringsløp i Bergen onsdag kveld - 62 år gammel. Ifølge VG ble både ambulanse og luftambulanse sendt til stedet, men livet til den folkekjære artisten sto ikke til å redde.

Sammen med sin makker Øystein Dolmen (63) sto Lorentzen bak kjente låter som «Grevling i taket», «Kanskje kommer kongen» og «Dum og deilig». Duoen skilte lag i 1986, men ble senere gjenforent. Etter planen skulle de to også spille sammen under Florøs 150-årsjubileum om en måned.

Til VG sier den avdøde 62-åringens sønn at han ikke ønsker å kommentere sin fars bortgang, bortsett fra at det kom som et stort sjokk for venner og familie. Avisen mener også å vite at sykdom ikke skal ha vært årsaken til hjertestansen.

Artist-Norge er også i sjokk etter Lorentzens plutselige bortgang.

- Vi hadde det fantastisk hyggelig på turné. Dette er veldig trist å høre, Gustav var en fantastisk person. Han var veldig engasjert i arbeid for barn og de svake i samfunnet, sier Frode Alnæs, som har kjent artisten i en årrekke, og som har vært sammen med ham på turné i regi av både UNICEF og Rikskonserten.

Alnæs får støtte av Stein Ingebrigtsen.

- Gustav Lorentzen var en meget våken og flott person. Han var også en veldig dyktig musiker. Jeg ble veldig satt ut da jeg hørte dette, sier han til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Mistet en god venn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer