- Familien gjør meg modigere

Marian Saastad Ottesen takker familien for suksessen. Se video!

SEOGHØR.NO: De siste ukene har vært hektiske for skuespiller Marian Saastad Ottesen (37). Mest profilert var debuten på «Torsdag kveld fra Nydalen», men om en uke har hun premiere på forestillingen «Annie» på Folketeateret i Oslo.

- Det er kjempemorsomt. Både «Torsdag kveld fra Nydalen» og «Annie» er jo to litt nye sjangere for meg å gå inn i. Så det er gøy. Det har blitt mye sykling fra Nydalen til Folketeateret de månedene her, ler skuespilleren.

ANNIE: Marian spiller rollen som Lily St.Regis, kjæresten til Sturla Berg-Johansens karakter Rooster Hannigan. Foto: Curt Hjertstedt
ANNIE: Marian spiller rollen som Lily St.Regis, kjæresten til Sturla Berg-Johansens karakter Rooster Hannigan. Foto: Curt Hjertstedt Vis mer

Saastad har allerede tidligere vist sitt humortalen på skjermen, blant annet i «Lilyhammer» og «Nissene på Låven». Nå skal hun skape humor sammen med blant andre Sigrid Bonde Tusvik og Morten Ramm.

I sesongpremieren av «Torsdag kveld fra Nydalen» fikk TV-seerene også møte kjæresten til Marian, skuespilleren Nils Jørgen Kaalstad. For å presentere seg for publikum hadde Marian laget en sketsj som skullle vise hvordan de har det - helt privat.

Saken fortsetter under bildet.

DRAMATIKK: Det blir dramatisk når Marian Saastad Ottesen og Nils Jørgen Kaalstad viser et skuespillerpars hverdag i ny video.  Foto: TV 2
DRAMATIKK: Det blir dramatisk når Marian Saastad Ottesen og Nils Jørgen Kaalstad viser et skuespillerpars hverdag i ny video. Foto: TV 2 Vis mer

Det ble gråt, knuste flasker og heftig lidenskap når Ottesen ga seerne et glimt bak fasaden i et turbulent skuespillerforhold som tilsynelatende er fullt av dramatikk. Men er Marians privatliv virkelig så eksplosivt?

- Ja, vi er veldig emosjonelle og dramatiske. Nei da, det er ikke så dramatisk. Vi har det veldig veldig bra, ler skuespilleren.

SUKSESS: TV-serien «Lilyhammer» ga Marian en smak på internasjonal suksess. Her sammen med hovedrolleinnehaver Steven van Zandt Foto: NRK
SUKSESS: TV-serien «Lilyhammer» ga Marian en smak på internasjonal suksess. Her sammen med hovedrolleinnehaver Steven van Zandt Foto: NRK Vis mer

Samtidig som Marian spilte inn TV-serien «Lilyhammer» var hun gravid med sin egen sønn. Svangerskapet gikk fint, men fødselen ble dramatisk. Den nyfødte babyen lå en uke på intensiven før noen kunne spå hvordan det hele skulle ende.

- En slik krise setter ting i perspektiv. Når man først kommer seg gjennom det, så føler man seg supersterk. Men det tok litt tid, har skuespilleren tidligere uttalt til Dagbladet.

GOD STØTTE: Kjæresten Nils Jørgen Kaalstad er en viktig støttespiller for Marian Saastad Ottesen. Foto: Stella Pictures
GOD STØTTE: Kjæresten Nils Jørgen Kaalstad er en viktig støttespiller for Marian Saastad Ottesen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Saastad Ottesen forteller at det å ha fått barn har gjort henne mindre opptatt av hva andre syns og redd for å gjøre feil.

- Jeg elsker familien min og jeg elsker jobben min, men for meg å få barn har vært det største i livet mitt. Jeg syns det setter på en måte alt annet i perspektiv. Det er viktigere enne alt annet og gir meg ro på andre ting, smiler skuespilleren.

- Jeg vet ikke om det hjelper meg som skuespiller, men jeg blir kanskje litt modigere av det. Man har noe å komme hjem til, avslutter Ottesen.