Paris Jackson:

Familien frykter for Paris Jacksons liv

En slektning tror at 20-åringen snart vil få et sammenbrudd.

LAR SEG IKKE PILLE PÅ NESA: Modell og skuespiller Paris Jackson svarer tilbake mot et familiemedlem som skal ha ytret sin bekymring for henne til nettstedet Page Six. Foto: NTB scanpix
LAR SEG IKKE PILLE PÅ NESA: Modell og skuespiller Paris Jackson svarer tilbake mot et familiemedlem som skal ha ytret sin bekymring for henne til nettstedet Page Six. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Michael Jacksons datter, Paris Jackson (20), gikk gjennom en tøff periode etter farens dødsfall i 2009, men de siste årene virker det som at hun har kommet seg til hektene igjen.

En video hun delte på Instagram-stories forrige måned, skal imidlertid ha vekket stor bekymring hos noen av hennes familiemedlemmer.

Opptaket viser at 20-åringen balanserer på en skyskraper midt på natten, der hun har lagt ved ved følgende tekst: «Jeg døde nesten».

Det er et familiemedlem av Paris, som velger å være anonym, som ytrer sin bekymring overfor Page Six.

- Alle har sett videoen, og selv om man vet at hun har det OK, var det et så traumatisk syn at ingen vil vise det til verken Katherine eller Joe (Paris' besteforeldre, jour.anm), sier familiemedlemmet, og legger til at hun frykter at 20-åringen snart kommer til å få et sammenbrudd.

Saken fortsetter nedenfor.

STERKT: Paris Jackson holdt tale under farens minnestund den 7. juli 2009. Det ble en tårevåt affære for den unge jenta, familien og alle seerne. Foto: AP Photo/Mark J. Terrill, NTB scanpix
STERKT: Paris Jackson holdt tale under farens minnestund den 7. juli 2009. Det ble en tårevåt affære for den unge jenta, familien og alle seerne. Foto: AP Photo/Mark J. Terrill, NTB scanpix Vis mer

Svarer tilbake

Paris' slektning sammenligner Instagram-videoen med hendelsen fra 2002, da Michael Jackson sjokkerte tilskuerne utenfor et hotell i Berlin da han holdt sin den gang åtte måneder gamle sønn, Prince Michael II, utenfor balkongen.

- Dette er verre, fordi jeg tror Michael hadde kontroll over sønnen, og de var heller ikke så høyt oppe som det Paris var i sin video. Hun har mistet det helt, virkelig, sier personen.

Saken fortsetter under bildet.

FIKK KRITIKK: Michael Jackson vekket oppsikt da han i 2002 holdt sønnen «Blanket» utenfor balkongen på et hotell i Berlin. Foto: NTB scanpix
FIKK KRITIKK: Michael Jackson vekket oppsikt da han i 2002 holdt sønnen «Blanket» utenfor balkongen på et hotell i Berlin. Foto: NTB scanpix Vis mer

Mandag svarte Paris imidlertid tilbake i en video på Instagram-stories.

- Folk tror visstnok at jeg kommer til å dø. Psykologen min sendte meg en teksmelding og spøkte om det, så det er bra. Så til mine familiemedlemmer som snakker om meg til mediene og sier at de er bekymret: Når ringte dere meg sist? Broren min er ikke bekymret. Hvorfor? Fordi vi snakker sammen hele tiden, og vi treffes ofte. Er dere bekymret, så ring meg da, sier hun.

- Hatet meg selv

Det var i juni 2013 at Paris Jackson ble hun sendt til sykehuset i ambulanse for det som skal ha vært et selvmordsforsøk.

Den da 15 år gamle jenta hadde den siste tiden gjenopptatt kontakten med hennes biologiske mor Debbie Rowe, og hadde ifølge nettstedet Radaronline snakket om hvordan hun ble mobbet på skolen.

Paris tvitret to kryptiske beskjeder rett før hendelsen: «Jeg lurer på hvorfor tårer er så salte» og: «I går føltes alle mine problemer fjerne, nå ser det ut til at de er her for å bli».

- Jeg hatet meg selv, jeg hadde lav selvtillit og jeg trodde ikke at jeg kunne gjøre noe ting riktig. Jeg følte ikke at jeg fortjente å være i live, har Paris sagt til People om hendelsen.

I et større intervju med Rolling Stone i januar i fjor fortalte også 20-åringen at hun som 14-åring skal ha blitt utsatt for et seksuelt overgrep av «en mye eldre og helt fremmed» person.

- Jeg ønsker ikke å gå i detaljer. Men det var ikke en spesielt god opplevelse, sa hun til magasinet, og fortsatte:

- Det var svært vanskelig for meg, så på daværende tidspunkt sa jeg det ikke til noen.

Skuespiller og modell

De siste årene har det virket som at Paris har det mye bedre, og har begynt å bygge opp et navn for seg selv i Hollywood.

I fjor signerte hun en kontrakt med IMG Models, som blant annet landet henne en Calvin Klein-kampanje, og i mars debuterte hun som filmskuespiller i produksjonen «Gringo».

- Vi er alle krigere på våre egne måter, men det er du som bestemmer om du vil fly eller sitte stille, om det så er for den rette saken eller ei. Ikke bare følg alt som kommer opp på telefonen eller dataskjermen din. Se opp til noe ærlig, sterkt, modig, elskverdig og givende, har hun uttalt til Rolling Stone.

De siste månedene har det også blomstret på kjærlighetsfronten for Paris, som flere ganger har blitt avbildet i het omfavnelse med modell og skuespiller Cara Delevingne (25).

- De er begge interessert i musikk, så de har tilbrakt mange sene kvelder sammen og spilt gitar. Det er definitivt en gnist mellom dem, har en kilde uttalt til The Sun.

LES OGSÅ: Setter ny fart på ekteskapsryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer