«Mama June»:

- Familien frykter det verste

Situasjonen til «Mama June» skal være til stor bekymring for familien.

BEKYMRET: Familien er bekymret etter at «Mama June» den siste tiden har mistet mer og mer kontakt med familien. Foto: NTB Scanpix
BEKYMRET: Familien er bekymret etter at «Mama June» den siste tiden har mistet mer og mer kontakt med familien. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I vår ble June Shannon (40), også kalt «Mama June», arrestert for narkotikabesittelse. 39-åringen er best kjent som mammaen til TV-personligheten «Honey Boo Boo», gjennom familiens egen serie «Here Comes Honey Boo Boo».

I etterkant av arrestasjonen har det blitt kjent at hennes yngste datter, Alana "Honey Boo Boo" Thompson (14), valgte å flytte ut. Dette skal delvis ha vært på grunn av narkotikabesittelsen, men også på grunn av morens kjæreste Geno Doak.

14-åringen skal ha følt at Junes kjæreste har en dårlig innflytelse på henne, og ønsker helst at moren kommer seg unna han og sjekker inn på rehab, ifølge TMZ. Nå kan også nettstedet melde at June isolerer seg og mister kontakten med resten av familien.

Svært bekymret

Ifølge TMZ forteller kilder nær familien at June fortsetter å dytte sine nærmeste unna, da hun de siste ukene så vidt har snakket med dem.

Nettstedet skriver også at 40-åringen drar fra hotell til hotell, og at familiens bekymring til tider har vært så stor at de har kjørt rundt for å kontrollere hvilket hotell hun befinner seg på.

Vis mer

Kildene forteller at selv om June har korte meldingsutvekslinger med barna sine, er hun for det meste fraværende. Familiens største bekymring skal være hennes helsetilstand, og de skal flere ganger forsøkt å hjelpe henne - uten å ha lyktes.

I september hørte ikke familien fra henne på over en uke, noe som skal ha fått dem til å be politiet sjekke om alt var bra. Politiet skal ha rykket ut til det stedet hun befant seg på, og fikk bekreftet at hun hadde det fint etter at June selv viste seg i levende live, ifølge TMZ.

«Mama June» venter fortsatt på dommen etter narkotikabesittelsen, og datoen for rettssaken er enda ikke bestemt. Selv mener June at hun ikke er skyldig, ifølge TMZ.

- Jeg er gladere

I slutten av september gikk Alana selv ut på sin Instagram-konto og snakket ut om den tunge tiden. Her uttrykker hun takknemlighet overfor alle som har støttet henne.

- Kan vi være ærlige i et sekund? La meg fortelle dere hvor stolt jeg er av meg selv! Jeg har helt ærlig gått gjennom helvete og tilbake dette året, og jeg står fortsatt, skriver Alana.

Videre forteller 14-åringen at hun gjør det bra på skolen og at hun er gladere, til tross for at hun fortsatt mottar en god del hat.

- Jeg får så mye hat, men da tenker jeg på alle som elsker meg, og jeg vet at de som hater ikke betyr noe. Jeg har så mye som skjer og folk som elsker meg!

Gikk ned 130 kilo

Som nevnt var stefaren Geno store deler av grunnen til at Alana flyttet ut tidligere i år. Til tross for at datteren mener han har dårlig innflytelse, ser ikke «Mama June» ut til å bry seg.

Det var i et eksklusivt intervju med magasinet People i starten av 2018, at 40-åringen avslørte at hun har funnet lykken med Geno. Kjærestefunnet kom etter at hun hadde gått ned hele 130 kilo, en vektnedgang som ble dokumentert gjennom spin-off-programmet «Mama June: From Not to Hot».

Vis mer

Om sin nye kjæreste hadde June bare fine ord.

- Vi er sammen 24 timer i døgnet. Det er egentlig litt sært, for vi trenger ikke å finne på noe spesielt. Vi kan bare slappe av sammen hjemme, eller slappe av sammen med barna, eller gå på butikken. Jeg har aldri vært i stand til å nyte noens selskap i så stor grad som jeg gjør med ham, fortalte hun til People.

LES OGSÅ: Viste frem sin 11 år yngre flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer