Jul 2017:

Familien fikk sjokk da Erlend Elias åpnet julegaven

Kjendisene deler sine beste og verste julegaveminner.

JULEGAVER: Det er ikke bestandig man får akkurat det man ønsker seg. Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Julen betyr for mange gaver, men til tider ender man opp med noe helt annet enn hva man i utgangspunktet ønsket seg.

Norske kjendiser er selvsagt inget unntak, og Se og Hør har snakket med flere, om hvilke gaver de husker som best og verst.

  • Se video øverst i saken

Det var en sjokkert Trude Drevland (70) som ikke klarte å svare på spørsmålet, for ifølge henne selv og hennes «Skal vi danse»-partner, Bjørn Wettre Holthe, er det ingen julegaver man kan se på som verste.

- Man får jo en gave, det er ikke noe verst med det, sier dem.

PARTNERE: Trude og Bjørn var dansepartnere «Skal vi danse». Ifølge dem er ingen julegaver dårlige. i Foto: Thomas Reisæther/TV2
PARTNERE: Trude og Bjørn var dansepartnere «Skal vi danse». Ifølge dem er ingen julegaver dårlige. i Foto: Thomas Reisæther/TV2 Vis mer

Åpnet gaver foran familien

Erlend Elias (35) på sin side trekker frem sitt verste julegaveminne. Han pakket nemlig opp en spesiell gave foran familien - det skulle han kanskje ikke ha gjort.

- Det var en buttplugg, sier han sjokkert.

BLIR BONDE: Dagbladet møtte stylist og moteekspert Erlend Elias et par dager før han dro inn på Farmen-gården. På hotellrommet hadde han tatt med seg litt mer enn det som er lov. Her viser han fram de få tingene han får ha med seg hundre år tilbake i tid. Video: Ingrid Cogorno / Reporter: Miriam Bakkejord Vis mer

- Litt teit

Tidligere snowboardkjører Helene Olafsen (27), gikk helt til topps i årets sesong av «Skal vi danse». Hun legger ikke skjul på overfor Se og Hør, at det har kommet en del gaver gjennom tidene, som hun kanskje ikke hadde høyest på ønskelista.

- Har jo fått en skjærefjøl og litt sånt. Det er jo litt teit, sier hun.

Ønsket seg klokke

Atle Antonsen (48) har denne måneden vært aktuell i årets nye julekalender, «Jul i Blodfjell» på TVNorge. Han husker da han var 10-11 år gammel, at han ønsket seg så inderlig en spesiell klokke.

- Den råeste var med kalkulator, og den måtte ha mange alarmer, forteller han.

48-åringen fikk klokken han hadde ønsket seg, men den skulle vise seg å være på langt nær akkurat den han hadde på ønskelista.

- Den var uten alarmer. Det kom ikke en eneste lyd. Da må jeg innrømme at jeg var litt skuffa, sier han.

FEIL KLOKKE: Atle Antonsen fikk klokke til jul, men ikke den han ønsket seg. Foto: NTB Scanpix
FEIL KLOKKE: Atle Antonsen fikk klokke til jul, men ikke den han ønsket seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Potetskreller

Skuespiller Fridtjov Såheim (49) husker han fikk et kjøkkenredskap et år - til tross for at han trolig hadde fire stykker fra før.

- Jeg fikk en potetskreller en gang, sier han.

- Sokker er det døveste

Mye later til at Jon Øigarden (46) år etter år får sokker i gave. Han forteller nemlig til Se og Hør at det er det «døveste» han får.

- Sokker, helt vanlige sokker. Det er det døveste jeg får. Assa vanlige, du vet sånne tynne herresokker, forklarer han, og legger til at da må han dra på med en uekte respons.

- Så fine, ja de var fine, sier han spøkefullt.

Fikk den verste av hverandre

Skuespillerparet Marian Saastad Ottesen (42) og Nils Jørgen Kaalstad (38) ble foreldre for tredje gang i februar.

Marian husker godt gaven hun fikk av 38-åringen den første julen de var sammen.

- Jeg fikk en bok som het «Jasså, døkk sit og glor», sier hun. Også Nils Jørgen forteller at den verste gaven han husker fikk han fra samboeren.

- Det var mansjettknapper, sier han og ler.

TREBARNSFORELDRE: Marian og Nils Jørgen har tre barn sammen. Den verste gaven de har fått har dem gitt til hverandre. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK
TREBARNSFORELDRE: Marian og Nils Jørgen har tre barn sammen. Den verste gaven de har fått har dem gitt til hverandre. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK Vis mer

- Da søsteren ble født

Det kan likevel virke som at komiker og skuespiller Else Kåss Furuseths (37) svar på verste gave, topper de fleste.

- Åh, den verste gaven fikk jeg da søsteren ble født, sier hun, mens hennes søster Cecilie Ramona Kåss Furuseth ser svært overrasket ut på Else.

- Også det året Henriette Steenstrup sluttet å gi gaver og bare ga geit, legger hun til.

- En bruksgjenstand

Ofte drømmer barn om sykkel til enten jul eller bursdag. Komiker Nils Ingar Aadne (35) ble derimot lite imponert da han pakket opp en sykkelhjelm da han var yngre.

- Det var tidenes nedtur selvfølgelig, jeg hadde spart den harde firkanta pakken helt til slutt, også var det sykkelhjelm. Det er jo en bruksgjenstand. Noe du må ha, sier han.

Til tross for at de nevnte kjendisene har rippet opp i sine verste gaver, forteller de også om det beste de har fått. Se video øverst i saken!​

VENTET TIL SLUTT: Gaven Nils Ingar sparte til slutt en jul som barn, viste seg å være noe annet enn det han hadde ønsket seg. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
VENTET TIL SLUTT: Gaven Nils Ingar sparte til slutt en jul som barn, viste seg å være noe annet enn det han hadde ønsket seg. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: - Slik sparer du tusenvis på julehandlingen ​

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer