- Familien er knust

Marie Osmond mistet sin 18 år gamle sønn.

FAMILIETRAGEDIE: Marie Osmonds 18 år gamle sønn døde fredag. Foto: Stella Pictures
FAMILIETRAGEDIE: Marie Osmonds 18 år gamle sønn døde fredag. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: "Skal vi danse"-stjernen Marie Osmond er i sorg, etter at hennes 18 år gamle sønn, Michael Blosil, døde fredag. 

Ifølge People, skal Michael ha begått selvmord, og gutten skal ha etterlatt seg et brev hvor han ga utrykk for å være svært ulykkelig.

Kort tid etter dødsfallet ble kjent, offentliggjorde Maries talsperson en pressemelding til Entertaintment Tonight.

- Familien min og jeg er knust og i dypt sjokk over å ha mistet vår kjære Michael, og ber om at alle respekterer privatlivet vårt i denne vanskelige tiden.

Michael var student ved Fashion Institute of Design and Merchandising i Los Angeles, og medstudentene hans ved skolen skal ifølge People være i sjokk etter tragedien.

Nettstedet skriver at Michael i flere år skal ha hatt problemer, og i 2007 la han seg in på en avvenningsklinikk, men det ble aldri kjent hva bakgrunnen for innleggelsen var.

Michael var et av åtte barn som Marie Osmond hadde sammen med eksmannen Brian Bosil.

Marie Osmond og broren Donny ble kjent gjennom TV-showet "The Donny og Marie Show" som ble sendt fra 1976 til 1981. I ettertid har Marie gjort suksess som skuespiller og artist, og deltok nylig i den amerikanske versjonen av "Skal vi danse".

I 2001 skrev hun boken "Behind the Smile," hvor hun skildret sin erfaring med fødselsdepresjon.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901
.

LES OGSÅ: Stjerneskrig om presidenten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer