FAMILIEKJÆR: Harald Zwart setter alltid familien først.  Foto: Andreas Fadum
FAMILIEKJÆR: Harald Zwart setter alltid familien først. Foto: Andreas FadumVis mer

- Familien er det viktigste jeg har

Den norske filmregissøren Harald Zwart har gjort stor suksess i Hollywood, men er ikke i tvil om hva han setter størst pris på.

SEOGHØR.NO: Da filmregissør Harald Zwart fylte 50 år for én måned siden, feiret han i hjembyen Fredrikstad med familie og venner. 

Selv om den talentfulle 50-åringen har gjort stor suksess i Hollywood med filmer som « The Pink Panther 2» og «Karate Kid», er det fremdeles livet på hjemmebane han ser mest stolt tilbake på. 

- Familien er det viktigste jeg har. Jeg vil bare fortsette livet slik det har vært de siste årene, sammen med Veslemøy og ungene, sier familiefaren til Se og Hør. 

Zwart har sønnen Zander (12) og Stella (10) sammen med kona Veslemøy (47), og sistnevnte er også svært godt fornøyd med å ha en mann som Harald.

STJERNESPEKKETE FILMER: Harald har blant annet regissert «Karate Kid» med Jaden Smith og Jackie Chan på rollelisten.
STJERNESPEKKETE FILMER: Harald har blant annet regissert «Karate Kid» med Jaden Smith og Jackie Chan på rollelisten. Vis mer

 

- Harald kan kunsten å gi. Han elsker det han gjør og elsker ungene sine. Det er alltid Zander og Stella som kommer først, og det kan man ikke alltid si om regissørkollegaene hans i Hollywood, sier Veslemøy til Se og Hør.

Lykkelig familieliv

Zwart står også  bak filmer som «Agent Cody Banks» og den norske suksessfilmen «Lange Flate Ballær». 

Under førstnevnte film jobbet han sammen med kona som produsent, og han har tidligere uttalt seg til VG om livet med Veslemøy. 

- Hun har vært en fantastisk livscoach, og hun hjelper meg å fokusere. Hun bretter opp ermene og sier at nå skal vi gjøre noe koselig.

SUPERPAR: Veslemøy og Harald har vært gift i over 20 år og jobber også sammen.  Foto: NTB scanpix
SUPERPAR: Veslemøy og Harald har vært gift i over 20 år og jobber også sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Hun er den som har med luktelys i tilfelle vi skulle ende opp på et dårlig hotell, stråler han. 

Regissøren har flere ganger tatt seg velfortjente pauser fra jobb, men det har ikke bare vært for å slappe av. Han er nemlig redd for å gå glipp av barnas oppvekst. 

- Det beste med livet er å være tilstede når barna vokser opp. Tiden vi har med barna går så altfor fort, og den kommer aldri tilbake, sier han åpenhjertig til avisen. 

LES OGSÅ: - Jeg skalv i hele kroppen