Hayden Panettiere og Brian Hickerson:

- Familien er bekymret over forholdet

Stjernens kjæreste skal ha vært involvert i flere voldshendelser den siste tiden.

<strong>BEKYMRET:</strong> Familie og venner skal være bekymret for Hayden Panettiere. Årsaken er stjernens temperamentsfulle kjæreste. Foto: NTB Scanpix
BEKYMRET: Familie og venner skal være bekymret for Hayden Panettiere. Årsaken er stjernens temperamentsfulle kjæreste. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I september ble det klart at Hollywood-stjernen Hayden Panettiere (29) hadde funnet kjærligheten på ny etter bruddet med eksen, den ukrainske bokseren Wladimir Klitschko (42).

Haydens nye utkårede er den amerikanske skuespilleren Brian Hickerson, og de to skal ha datet siden sensommeren 2018.

Den siste tiden har paret sørget for flere overskrifter. Årsaken er blant annet at Hickerson tidligere denne måneden ble arrestert for vold mot Hayden.

Ilagt besøksforbud

Torsdag denne uken ble Hickerson tiltalt for ett tilfelle av vold i hjemmet av påtalemyndigheten i L.A. Han har sagt seg ikke skyldig, sier en talsperson for statsadvokaten til People.

RadarOnline melder dessuten at en dommer i Los Angeles har gitt Hickerson besøksforbud, noe som innebærer at han må holde seg minst 91,4 meter (100 yards, journ.anm.) unna Panettiere.

Og, kanskje ikke så overraskende, så hevder en kilde overfor People at familie og venner er bekymret for 29-åringen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Flere voldelige episoder

Bekymringene fra familien skal komme som følge av flere voldelige hendelser de siste månedene.

I november ble det rapportert at paret hadde endt i et fylleslagsmål med Brians far. Ifølge People het det i politirapporten at det tydelig hadde vært et voldelig slagsmål mellom far og sønn, og at en av dem blødde i ansiktet som følge av et kutt i leppen.

<strong>HAR SKAPT OVERSKRIFTER:</strong> Hayden Panettiere og Brian Hickerson skal ikke engang ha datet ett år, men har allerede skapt flere overskrifter etter voldshendelser. Foto: NTB Scanpix
HAR SKAPT OVERSKRIFTER: Hayden Panettiere og Brian Hickerson skal ikke engang ha datet ett år, men har allerede skapt flere overskrifter etter voldshendelser. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var også rapportert om blåmerker i ansiktet, og et vitne - som angivelig skal ha vært Hayden - skal ha vært hysterisk da hun åpnet døren for politiet.

Hendelsen skal aldri ha blitt anmeldt, men de to skal i ettertid ha innrømmet å ha drukket alkohol forut for hendelsen - noe de først skal ha nektet for. De skal også ha hevdet at skadene kom som følge av et fall og at det ikke dreide seg om vold.

Hvem som skal ha vært den skadde av far og sønn, kommer ikke frem i politirapporten, ifølge nettstedet.

Artikkelen fortsetter under bildet.

<strong>BRUDD:</strong> Hayden Panettiere og eksen Wladimir Klitschko gikk fra hverandre i fjor, og hun har på nytt funnet lykken. Venner og familie skal imidlertid ikke være begeistret for stjernens nye kjæreste. Her er hun avbildet med eksen i 2015. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Hayden Panettiere og eksen Wladimir Klitschko gikk fra hverandre i fjor, og hun har på nytt funnet lykken. Venner og familie skal imidlertid ikke være begeistret for stjernens nye kjæreste. Her er hun avbildet med eksen i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Et voldsomt temperament

Familiens bekymring skal ha blitt ytterligere forsterket av at Hickerson tidligere denne måneden ble arrestert for vold mot Hayden. Arrestasjonen skal ha blitt bekreftet av en talsmann for politiet i Los Angeles, skriver People.

Han skal ha blitt løslatt mot kausjon samme dag.

- Brian har hatt en dårlig innflytelse på henne hele veien, har en kilde tidligere hevdet til nettstedet, og la til at verken stjernens venner eller familie støtter forholdet.

<strong>VOLDELIG:</strong> Tidligere denne måneden skal Brian Hickerson ha blitt arrestert for vold mot kjæresten. Her er de to sammen i slutten av januar. Foto: Shutterstock/ NTB Scanpix
VOLDELIG: Tidligere denne måneden skal Brian Hickerson ha blitt arrestert for vold mot kjæresten. Her er de to sammen i slutten av januar. Foto: Shutterstock/ NTB Scanpix Vis mer

En annen kilde har nå uttalt at forholdet ser ut til å være sterkere enn noen gang, mye fordi hun er tiltrukket av kjærestens temperament.

- Hayden vet at Brian har et voldsomt temperament og kan være kontrollerende, men hun er tiltrukket av det. Til tross for advarsler fra både venner og familie, ser forholdet ut til å være sterkt, hevdet kilden og la til:

- Brians rykte som en partygutt er ingen hemmelighet i Hollywood. De som står Hayden nær er mer bekymret enn noensinne over dette og over temperamentet hans. Men Hayden fortsetter å være sammen med ham. Hun tror han er det hun trenger i livet akkurat nå.

Det er ikke første gang det er blitt hevdet at familie og venner har uttrykt bekymring over forholdet. I november tok Brian til motmæle.

- Bare for å være helt klar her, så er ikke Haydens venner og familie bekymret for henne i det hele tatt. Hayden er frisk og lykkelig, og det er også forholdet vårt. Mer enn dette ønsker jeg ikke å kommentere, så vær så vennlig og respekter privatlivet mitt, uttalte han i en pressemelding til Access Online.

- Tungt år

Det var i fjor sommer at «Nashville»-stjernen dukket opp hånd i hånd med en mystisk mann, som senere viste seg å være Brian, kort tid etter at det hadde oppstått bruddrykter om henne og Klitschko. Den gang skapte dette stor forvirring i mediene, ettersom verken Panettiere eller Klitschko hadde bekreftet hvorvidt det var slutt mellom dem.

Også dette forholdet hadde vært nokså turbulent. I 2011 gjorde de det slutt for første gang, før de fant tilbake til hverandre i april 2013, og i oktober samme året forlovet de seg.

Året etter ble de også foreldre til datteren Kaya, men kort tid etter gikk Hayden ut i mediene og fortalte at hun led av fødselsdepresjon. Hun la seg også inn til frivillig behandling. I fjor sommer tok forholdet slutt for andre gang.

<strong>FLYTTET HJEM TIL UKRAINA:</strong> Haydens eks, Wladimir Klitschko, har tatt med seg deres fire år gamle datter hjem til Ukraina etter bruddet. Foto: NTB Scanpix
FLYTTET HJEM TIL UKRAINA: Haydens eks, Wladimir Klitschko, har tatt med seg deres fire år gamle datter hjem til Ukraina etter bruddet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det siste året etter bruddet skal ha vært tungt for Hayden, ettersom datteren skal bo med eksen i hans hjemland, Ukraina.

- Hun har ikke vært mye sammen med Kaya. Men hun vet at det beste for barnet ikke er å være hos henne akkurat nå. Det er en trist situasjon, fortalte en kilde til US Weekly i februar.

LES OGSÅ: Kulturkjendis tiltalt for ni voldtekter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer