Caroline Flack:

Familien deler upublisert Instagram-innlegg

Caroline Flack skal ha skrevet Instagram-innlegg om sitt eget liv før sin bortgang.

NYTT INNLEGG: Caroline Flack gikk bort i helga. Nå deler familien et innlegg skrevet av henne. Foto: NTB Scanpix
NYTT INNLEGG: Caroline Flack gikk bort i helga. Nå deler familien et innlegg skrevet av henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag morgen deler familien til avdøde Caroline Flack et upublisert Instagram-innlegg som datteren skal ha skrevet før sin bortgang.

«I løpet av 24 timer ble hele min verden og fremtid feid bort under føttene mine, og alle veggene jeg hadde brukt så lang tid på å bygge rundt meg, kollapset», skriver hun i innlegget ifølge Eastern Daily Press.

Hun skal også ha tatt ansvar for hva som skjedde da hun ble arrestert og siktet for vold, men hevdet det var en ulykke og at hun ikke er en mishandler.

Ifølge avisen skal Flack ha blitt rådet til å ikke dele teksten i sosiale medier, men familien ønsket likevel å gå ut med den.

Nå forteller moren at datteren ønsket å bli hørt.

- Det var så mange usannheter der ute, men dette er sånn hun følte det, og familien og jeg ønsker at folket skal få lese hennes egne ord, sier hun til Eastern Daily Press, og legger til at datteren var omringet av mye kjærlighet og venner, men at det ble for mye for henne.

- Tvillingsøsteren hennes var der for henne hele livet, men denne gangen var det ingenting som kunne ta bort smerten av slik urettferdighet, sier moren videre.

En rettslig høring om dødsårsaken fant sted onsdag. Sky News skriver at det var tvillingsøsteren som identifiserte Flack.

Den tidligere «Love Island»-programlederen ble funnet død i sitt eget hjem i London lørdag, og kort tid senere bekreftet en advokat for familien at hun hadde tatt sitt eget liv.

Arrestert

Tv-personligheten ble i midten av desember arrestert og siktet for vold etter en hendelse i sitt eget hjem. Da hun trakk seg fra programlederrollen i «Love Island» som følge av voldstiltalen tidligere i år, tok Laura Whitmore (34) over.

DØD: Den britiske TV-personligheten ble lørdag funnet død i leiligheten sin i London. Video: Scanpix Vis mer

Den påståtte voldshendelsen vekket stor oppmerksomhet i Storbritannia, og ifølge The Independent hevdes det at voldshendelsen skjedde som følge av at Flack fant tekstmeldinger fra en annen kvinne på kjæresten Lewis Burtons (27) telefon mens han sov - noe som gjorde at hun mistenkte at han var utro mot henne.

Ifølge siktelsen skal hun ha slått ham i hodet med en lampe mens han sov. Lille julaften møtte hun i retten, der hun erklærte seg ikke skyldig i tiltalen. I påvente av rettssaken i mars, ble Flack løslatt mot kausjon med et forbud mot å snakke med kjæresten Lewis Burton.

LES OGSÅ: Ber kona om unnskyldning etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer