Bratt Pitt og Jennifer Aniston:

- Familien ber dem gifte seg

Brad Pitts foreldre prøver angivelig å gjenforene sønnen med ekskona.

SER VI DETTE IGJEN?: Spekulasjonene om at Brad Pitt (54) og Jennifer Aniston (49) skal ha funnet tilbake til hverandre igjen, blir stadig flere. Her fra 2004, mens de fremdeles var gift. Foto: NTB Scanpix
SER VI DETTE IGJEN?: Spekulasjonene om at Brad Pitt (54) og Jennifer Aniston (49) skal ha funnet tilbake til hverandre igjen, blir stadig flere. Her fra 2004, mens de fremdeles var gift. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den kulørte delen av pressen pumper ut skriverier om eksparet Brad Pitt (54) og Jennifer Aniston (49) som aldri før.

Det er etter at begge er blitt single samtidig, for første gang på mange år, at internett stadig oftere heier fram - og børster støv av - det avbrutte Hollywood-ekteskapet.

Blant det siste i en lang rekke påstander om at eksparet skal ha funnet tilbake til hverandre, handler det om Brad Pitts foreldre.

HEIER PÅ EKSEN: Bill og Jane Pitt, her sammen med Angelina Jolie og sønnen i 2008, ønsker angivelig at Brad skal finne tilbake til Jennifer Aniston. Foto: NTB Scanpix
HEIER PÅ EKSEN: Bill og Jane Pitt, her sammen med Angelina Jolie og sønnen i 2008, ønsker angivelig at Brad skal finne tilbake til Jennifer Aniston. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jen er den rette for ham

Ifølge kjendismagasinet Life & Style gjør Bill og Jane Pitt visstnok «alt i sin makt» for å gjenforene sønnen med Aniston, da de mener dette er det beste for ham.

- De prøver desperat å overbevise Brad om at Jen har vært den rette for ham hele tiden. Brads foreldre vil at de skal gifte seg igjen, forteller en kilde overfor magasinet.

Videre hevder kilden at Pitts foreldre aldri har sett på Angelina Jolie som «den rette» for sønnen. Selv om foreldrene er takknemlige for alle barnebarna, prøver de å påminne sønnen om «hvem han egentlig elsker».

- Noen av Brads beste venner mener også han bør gi forholdet med Jennifer en ny sjanse. Det største presset kommer riktignok fra foreldrene, forteller kilden.

Beryktet trekantdrama

Det er altså gått hele tretten år siden Pitt og Aniston valgte å avslutte ekteskapet. Det voldsomt populære paret var gift fra 2000 til 2005, før førstnevnte brått fant kjærligheten med en annen Hollywood-kollega.

Saken fortsetter under.

Påstandene om at Angelina Jolie (43) «stjal» Brad fra Jennifer har aldri blitt lagt døde, trolig da ingen av de tre nevnte faktisk har nektet for overlappingsspekulasjonene.

Nyheten om at Brad Pitt og Angelina Jolie hadde tatt ut skilsmisse, ble først kjent i 2016. Bruddet har skapt utallige overskrifter siden den tid, både når det gjelder diverse turbulens i ekteskapet og krangel om barnefordeling. Sammen har skuespillerne barna Maddox (16), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) og tvillingene Knox og Vivienne (9).

Det er særlig de siste månedene, etter nyheten om Anistons skilsmisse fra skuespillerektemannen gjennom tre år, Justin Theroux (46) ble kjent, at Pitt igjen er blitt koblet til sin første kone.

- Tilbake i hverandres liv

De to skal være på talefot igjen etter mange år, og forrige måned dukket det opp spekulasjoner om at eksparet angivelig planlegger å vise seg sammen på Oscar-gallaen neste år.

- Hvis det skjer, sender de et tydelig signal til offentligheten. Jen så hvordan alle øynene var rettet mot henne og Angelina under årets Golden Globe, og føler at bransjens store festdag (Oscar-utdelingen, altså), er en perfekt anledning til å vise at både hun og Brad har lagt lokk på fortiden. De er offisielt tilbake i hverandres liv, fortalte en kilde til nettstedet New Idea den gang.

Saken fortsetter under.

VISSTE IKKE: George Clooney og Brad Pitt har vært venner i mange år. Da CNN- reporteren spør ham om å kommentere skilsmissen mellom Brad Pitt og Angelina Jolie, blir Clooney overrasket. Video: CNN Vis mer

Nettstedet konkluderte for øvrig også at Jennifer og Brad «er forelsket igjen».

- De var det ultimate Hollywood-paret som hadde alt, og nå begynner et nytt kapittel i Brad og Jens liv. Paret planlegger å offentliggjøre forholdet, skrev New Idea.

Verken Jennifer Aniston eller Brad Pitt har bekreftet eller avkreftet at de faktisk har funnet tilbake til hverandre.

LES OGSÅ: - Clooney har ført dem sammen igjen i skjul