- Familien ante ingenting om bryllupet

Modellen Agyness Deyn fortalte ikke en gang sine nærmeste at hun skulle gifte seg.

GIFTET SEG I HEMMELIGHET: Selv ikke Agyness Deyns foreldre visste noe på forhånd, da modellen i mars giftet seg med skuespilleren Giovanni Ribisi. Foto: All Over
GIFTET SEG I HEMMELIGHET: Selv ikke Agyness Deyns foreldre visste noe på forhånd, da modellen i mars giftet seg med skuespilleren Giovanni Ribisi. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I mars giftet en av verdens mest populære modeller, Agyness Deyn (29), seg med «Avatar»-stjernen Giovanni Ribisi (37).

Nå avslører en kilde nær Deyn at bryllupet kom som en sjokk på modellens nærmeste familie.

- Familien hadde ingen anelse om bryllupet. Bortsett fra søsteren hennes Emily, som fant det ut i siste sekund. Det var et stort sjokk, sier en kilde ifølge nettstedet Contactmusic.


Agyness er ansatt i modellbyråer både i Paris, New York og Paris. Hun har jobbet for blant annet Armani, Mulberry, Rebook og ble av franske Vogue kåret til en av 2000-tallets 30 beste modeller. Hennes nye ektemann Giovanni, har spilt i flere storfilmer som «Redd menig Ryan», «Gone in 60 seconds» og «The Rum Diary». Han er også scientolog.

Det er ikke første gang hun har datet skuespillere. I 2010 fant hun tonen med «Spiderman»-stjernen James Franco. Det og andre forhold har hun velvillig fortalt sin nye ektemann om.

- Agyness har innsett at de egentlig kan ganske lite om hverandre. Derfor har de ligget å snakket med hverandre lenge hver natt og lært så mye som mulig om hverandres liv og tidligere kjærlighetsinteresser. De har totalt stengt omverdenen ute, sier kilden til Contactmusic.
 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Nå er de sammen igjen 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer