<strong>MAMMA OG MODELL:</strong> Linni Meister synes sønnen Dennis er helt herlig, men innrømmer at familielivet ikke alltid er like perfekt. Foto: Seher.no/ Kirby Ann Basken
MAMMA OG MODELL: Linni Meister synes sønnen Dennis er helt herlig, men innrømmer at familielivet ikke alltid er like perfekt. Foto: Seher.no/ Kirby Ann Basken Vis mer

- Familielivet går opp og ned

Tv-stjernen kom på filmpremiere med venninne.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Modellen og TV-fjeset Linni Meister (25), først kjent fra "Robinsonekspedisjonen", var i strålende humør på fredagens "Tomme Tønner 2"-premiere på Colosseum kino i Oslo. Men solstrålen kom til premieren uten ektemannen Bernhard Berntzen (33) - det var heller en god venninne som holdt Meister med selskap på den røde løperen.

Og på tross av sitt gode humør, la hun ikke skjul på at tilværelsen som småbarnsforeldre ikke alltid er like rosenrød.

- Familielivet går opp og ned... Men sønnen min Dennis er helt fantastisk, sier hun til Seher.no.

Meister og Berntzen ble foreldre til lille Dennis (1) for snart halvannet år siden, og i dag var det ektemannen som måtte bli hjemme for å passe sønnen. 

Modellen gjør selv en liten rolleprestasjon i filmen, som hun spøkefullt beskriver som at hun "går rundt med to ballonger, ironisk nok". Filmpremieren var også spekket med flere andre kjendiser.

Jenny Skavlan (24), Kristoffer Joner (38) og regissør Leon Bashir (31), som alle spiller i filmen, ankom i en enrom hestetransport-trailer. Og Jeppe Beck Laursen - kjent fra "Død snø", kom kjørende i en sulky som en slags jockey. Deler av filmens handling utspiller seg nemlig ved Bjerke travbane. 

Mindre oppmerksomhetslystne var skuespillerne Trond Fausa Aurvåg (38) og "Himmelblå"-Lena Kristin Ellingsen (30). Ellingsen hadde dessuten gått fra å være blondine til brunette. 


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Har ikke vært på kjøkkenet på seks år.


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer