JOBBER HARDT: Angelina Jolie sier det er hardt arbeid å passe på at alle har det bra. Her er hun med Knox og Zahara. Foto: All Over Press
JOBBER HARDT: Angelina Jolie sier det er hardt arbeid å passe på at alle har det bra. Her er hun med Knox og Zahara. Foto: All Over Press Vis mer

- Familieliv er hardt arbeid

Angelina Jolie og Brad Pitt tar forholdsregler for å unngå at deres travle karrierer skal slite på forholdet til hverandre og barna.

Publisert

SEOGHØR.NO: De har seks barn sammen, og giftet seg tidligere i år. Men selv om det kan virke sånn, er ikke hverdagen alltid like enkel for Angelina Jolie (39) og Brad Pitt (51).

MED FAMILIEN PÅ KINO: Brad Pitt tok med seg barna Pax, Shiloh og Maddox, og foreldrene Jane og Bill på filmpremiere tidligere i måneden. Foto: All Over Press
MED FAMILIEN PÅ KINO: Brad Pitt tok med seg barna Pax, Shiloh og Maddox, og foreldrene Jane og Bill på filmpremiere tidligere i måneden. Foto: All Over Press Vis mer

Det forteller Angelina i et nytt intervju.

- Å ta vare på ekteskapet samtidig som man oppdrar barn er hardt arbeid. Man må passe på at arbeidet ikke kommer i veien. At man ikke gjør noe som tærer for mye på familien, sier Jolie ifølge Contactmusic.com.

Brad og Angelina har barna Maddox (13), Pax (11), Zahara (9), Shiloh (8), Knox og Vivienne (begge 6).

- Begge jobber virkelig hardt når det kommer til familien. Vi passer på at alle har det bra og at alle er knyttet til hverandre.


Mange vil kanskje mene at det vil være utrolig slitsomt å oppdra seks barn. Men Angelina ser på det som underholdning.

- De er seks av de morsomste menneskene vi har møtt. Vi elsker å være hjemme og vi elsker å være med dem fordi de er så underholdende, sa Angelina i et tidligere intervju med Women's Weekly.

LES OGSÅ: - Vi har leid inn et team som overvåker ungene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer