Familiekjær surfer

Det finnes mange grunner til at Erik Thorstvedt (43) er en populær kar blant kvinnene ...

SURFER: Tufte-treneren Erik kastet seg ut i bølgene i Brasil og fikk vist ferdighetene sine på surfebrettet ... Foto: Morten Krogh
SURFER: Tufte-treneren Erik kastet seg ut i bølgene i Brasil og fikk vist ferdighetene sine på surfebrettet ... Foto: Morten Krogh Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For, forruten å være en morsom og sympatisk kar, kan han skorte med tittelen Norges mest sexy 40-åring, som han fikk etter en kåring på Se og Hør Nett!

Da han og gutta i Tufte IL i sommer dro til sambafotballens hjemland Brasil, levde han med stor trygghet opp til tittelen.

Den tidligere landslagskeeperen er nemlig mer sexy enn noen gang!

- Så lenge min kone synes jeg er sexy, er jeg godt fornøyd, sa Erik til Se og Hør da han fikk høre om sexy-kåringen.

Thorstvedt er gift med Siv Borge Thorstvedt (41), og sammen har paret sønnen Kristian (6). Fra før av har Erik datteren Charlotte (19), som gjør stor suksess i MTV, og sønnen Alexander (12) fra sitt første ekteskap. Siv har fra før av datteren Gina (12).

LES OGSÅ: Erik er kontrastenes mann!

Under Brasil-turen var det mang en brasiliansk kvinne som snudde seg etter Stavanger-mannen. Men det brydde kjekkasen seg lite om, for han gledet seg aller mest til å se jenta si, Leah, igjen etter den lange turen.

LES OGSÅ: Bli med oss til det karibiske jungelparadiset!

- Det var ikke like ideelt å være borte fra datteren min. Men det gikk greit. Vi fikk unnagjort fire episoder der nede, så jeg visste at jeg fikk litt tid til familien når jeg kom hjem igjen, forteller Erik som stiller i bar overkropp i Se og Hør Weekend.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer