Kelly Ripa:

Familiebildet skapte full forvirring

«Hvorfor har Kelly bare en fot??»

FORVIRRING: Da Kelly Ripa og ektemannen Mark Consuelos nylig var på ferie med storfamilien, var det mange som reagerte på én spesiell detalj. Her er paret avbildet på en galla i 2018. Foto: Dave Allocca/ Starpix/ REX/ NTB
FORVIRRING: Da Kelly Ripa og ektemannen Mark Consuelos nylig var på ferie med storfamilien, var det mange som reagerte på én spesiell detalj. Her er paret avbildet på en galla i 2018. Foto: Dave Allocca/ Starpix/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I disse dager er det flere og flere som endelig finner fram passet igjen, og reiser på en mye etterlengtet familietur. Det gjelder også den amerikanske programlederen Kelly Ripa (50).

Denne uken delte hun nemlig et bilde på Instagram, der hun skriver at hele familien endelig var samlet på reise for å feire sønnen og niesen. De var nemlig ferdige med skolegangen i fjor, men grunnet pandemien ble reisen utsatt til denne sommeren.

Det er imidlertid ikke bare reisen i seg selv som nå får oppmerksomhet.

På bildet kan det nemlig se ut til at programlederen har «mistet» foten sin.

Kommentarfeltet til modell og stjernesønn Damian Hurley kokte etter at han la ut dette bildet på sin Instagram-profil. VIDEO: Maria Øren Hansen / Rød løper Vis mer

«Hvor er foten din??»

På bildet, der hun poserer sammen med blant andre ektemannen Mark Consuelos (50) og deres felles barn Michael (24), Lola (20) og Joaquin (18), ser man bare en av 50-åringens føtter.

Den andre ser ut til å være sporløst «forsvunnet».

Etter at hun delte bildet, var det flere i kommentarfeltet som påpekte den optiske illusjonen, skriver People.

«Bildet ser fantastisk ut, men hvor er den andre foten din, Kelly?», skriver en følger.

«Dette er rart, men hvor er føttene dine??», skriver en annen, mens en tredje legger til:

«Hvorfor har Kelly bare én fot?»

- Mangler et ben

Kort tid etter at kommentarene hadde begynt å renne inn, ankom programlederen og familien hjemmet i New York. Da hun så hva følgerne hennes hadde skrevet, klarte hun ikke å dy seg:

- Jeg vet ikke, kanskje jeg bare er jetlagged, men kan du fortelle meg hvorfor folk er besatt av føttene mine på et familiebilde?, spør hun ektemannen i en video lagt ut på Instagrams historiefunksjon.

FORVIRRING: Kim Kardashian og resten av hennes berømte familie har flere ganger blitt anklaget for å redigere bildene sine. Her er noen av bildene som har fått mest tyn for nettopp dette. Video: Rød Løper / Instagram Vis mer

- Det ser ut som du mangler et ben, svarer ektemannen, uten å tvile.

Man kan deretter se ekteparet i dyp diskusjon rundt temaet, der Ripa påpeker at benet åpenbart ikke er borte, siden det synes på andre bilder. De kommer fram til konklusjonen om at hun rett og slett bare har krysset bena på en rar måte.

- Dere er merkelige. Dere er det. Sånn, jeg sa det, avslutter hun videoen spøkefullt.

Avgangselever

Familieferien var trolig en etterlengtet affære for familien. Som nevnt var sønnen Michael avgangselev i fjor, og de hadde derfor planlagt å feire med en stor reise den gang.

Det var i mai i fjor at sønnen gikk ut av New York Universitys Tisch School of the Arts. Datteren Lola er for tiden elev ved samme universitet.

Forrige måned kunne også familien feire at parets yngste sønn, Joaquin, offisielt hadde gått ut av high school. I mars annonserte 18-åringen at han hadde kommet inn på University of Michigan, der han skal være en del av skolens wrestling-team.

Ripa og Consuelos møtte hverandre allerede i 1995, og falt raskt for hverandre. Året etter, i 1996, gikk Consuelos ned på kne og fridde. Kort tid etter reiste de til Las Vegas og ga hverandre sitt ja.

LES OGSÅ: - Venter sitt første barn sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer