Orlando Bloom:

- Falt tre etasjer og knuste ryggraden

Skuespilleren åpner seg om «nær døden»-opplevelsen.

ULYKKE: Den anerkjente skuespilleren deler bilde av den omfattende skaden. Her med forloveden Katy Perry. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/NTB
ULYKKE: Den anerkjente skuespilleren deler bilde av den omfattende skaden. Her med forloveden Katy Perry. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den verdensberømte skuespilleren Orlando Bloom (44) er kanskje aller best kjent som smeden «Will Turner» i eventyrfilmene «Pirates of the Caribbean». Han gjorde det også stort på tidlig 2000-tallet da han spilte alven «Legolas» i «Ringenes Herre»-filmene.

På privaten er han forlovet med popsensasjonen Katy Perry (36), og sammen deler de den ett år gamle datteren Daisy Dove Bloom.

Nå forteller Hollywood-stjernen om den nesten dødelige ulykken som inntraff bare 18 måneder før han satt på hesteryggen i den tidligere fantasy-triologien. Det skriver E! News.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

- Ikke udødelig

I et åpenhjertig Instagram-innlegg deler Bloom to bilder fra den omfattende ryggskaden han fikk i 1998.

Det første bildet viser en ung Bloom som sykler med en svart ryggskinne rundt overkroppen. Det andre viser et nyere bilde der han også sykler.

Under bildene skriver han:

«Det er meg med min ryggskinne i cirka 1998, omtrent tre måneder etter at jeg falt tre etasjer og knuste ryggraden min, og jeg slapp så vidt unna døden og lammelser. Jeg er takknemlig hver dag for lemmene mine som lar meg pushe grensene og leve livet på kanten (tryggere nå).»

«Ringenes Herre»-stjernen åpnet opp om den livsfarlige ulykken i et intervju med GQ i 2005, der han røpte hva som skjedde i forkant av det høye fallet.

Bloom klatret nemlig opp til en takterrasse med noen venner da røret han sto på kollapset under beina hans. Her falt han flere etasjer og brakk ryggvirvelen underveis.

- Før det hadde jeg ikke en sunn takknemlighet for liv og død - at vi ikke er udødelige. Og i fire dager sto jeg overfor idéen av å måtte leve resten av livet i en rullestol, fortalte skuespilleren til nettstedet den gang, og la til:

SKADET SEG: Kjendisdommeren Simon Cowell har brukket ryggen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Doktoren sa at han var usikker på hvor alvorlig ryggmargskaden var. Jeg husker at han fortalte det samtidig som jeg så opp i taket. Da tenkte jeg at jeg aldri har stirret i taket før. Jeg undret over om jeg kom til å se i taket resten av livet mitt.

Den alvorlige skaden ga stjernen et nytt livsperspektiv, og fikk ham til å tenke over livets verdi.

- Ulykken endret alt i livet mitt. Man innser ikke verdien av det før man er nær ved å miste det. Jeg pleide å kjøre motorsykler og biler som om det var en racebane - det var latterlig. Det var ikke fordi jeg trodde det var kult, det var fordi jeg elsket å leve på kanten. Men jeg har roet meg ned.

- Et fuckings helvete

Som tidligere nevnt er Hollywood-stjernen sammen med popsangeren Katy Perry, og duoen har vært åpne om at forholdet har hatt både opp- og nedturer. Til Apple Music's Zane Lowe åpnet nemlig «Teenage Dream»-sangeren seg om at alt ikke er like rosenrødt som det virker utad i forholdet til Bloom.

Stjerneparet ble først kjærester i 2016, før de i 2017 gikk fra hverandre. I 2018 fant de tilbake til hverandre, og siden den gang har de holdt sammen.

HYLLEST: Det var en spesiell start på årets Grammy-utdeling, etter at basketball-legenden døde i en helikopterulykke tidligere på dagen. Alicia Keys og Boyz II Men holdt et rørende åpningsnummer. Video: CNN / CBS Vis mer

- Vi har vært gjennom et fuckings helvete. Vi har vært på bunnen og kjempet oss opp igjen, delte Perry brutalt ærlig.

Videre fortalte hun at det er dette låta «Witness» handlet om, at hvis hun hadde mistet alt i dag, så hadde hun kjempet seg opp igjen sammen med Bloom. Hun la imidlertid ikke skjul på at det krever mye jobb.

- Dating er annerledes enn ekte forhold. Du må ta et valg hver bidige dag om å bli i forholdet, og du må jobbe hardt med deg selv med noen som speiler deg så intenst, sa hun, og la til at Bloom ikke lar henne slutte å jobbe med forholdet.

LES OGSÅ: Delte nakenbilde av foreldrene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer