Jan Thomas:

Falt stygt under TV-opptak

- Synes fryktelig synd på meg selv.

SÅR: Harlem Alexander må hjelpe kjæresten Jan Thomas med rensing etter at han falt på scenen. Video: Jan Thomas Vis mer
Publisert

Onsdag ble det kjent at kjendisstylist og TV-profil Jan Thomas (55) har fått seg ny jobb. Han skal lede et flunkende nytt program på TV Norge og Discovery + med navn «Drag Me Out», som har premieren denne våren.

Innspillingen er allerede i gang for fullt, men det har derimot ikke skjedd uten uhell. Det avslører Jan Thomas overfor Se og Hør.

Den ferske «Drag Me Out»-programlederen har den siste tiden både trent på og gjennomført en rekke introer til programmet.

Mandag fikk han derimot litt overtenning da låten «I'm Too Sexy» ble brukt i forbindelse med introduksjonen, noe som førte til et ublidt møte med en trapp som løsnet.

- Det er ikke så veldig dramatisk, men jeg har pådratt meg en rimelig stor skade, forteller 55-åringen.

For store bukser

Buksene hans, som også ble brukt da han var med i NRK-suksessen «Maskorama», hadde i tillegg blitt større siden sist, mener kjendisstylisten. Buksene «sagget »og dette skal ha svekket mobiliteten hans.

Jan Thomas gjorde et kult, lite hopp opp på en trapp, som skulle vært festet, men det viste seg imidlertid at den ikke var det. Dermed forsvant trappen under ham.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.