Jan Thomas:

Falt stygt under TV-opptak

- Synes fryktelig synd på meg selv.

SÅR: Harlem Alexander må hjelpe kjæresten Jan Thomas med rensing etter at han falt på scenen. Video: Jan Thomas Vis mer
Publisert

Onsdag ble det kjent at kjendisstylist og TV-profil Jan Thomas (55) har fått seg ny jobb. Han skal lede et flunkende nytt program på TV Norge og Discovery + med navn «Drag Me Out», som har premieren denne våren.

Innspillingen er allerede i gang for fullt, men det har derimot ikke skjedd uten uhell. Det avslører Jan Thomas overfor Se og Hør.

Den ferske «Drag Me Out»-programlederen har den siste tiden både trent på og gjennomført en rekke introer til programmet.

TAR TIL TÅRENE: Jan Thomas gjestet «Senkveld», og tok til tårene da han snakket om kjæresten, Harlem. Video: TV 2 Vis mer

Mandag fikk han derimot litt overtenning da låten «I'm Too Sexy» ble brukt i forbindelse med introduksjonen, noe som førte til et ublidt møte med en trapp som løsnet.

- Det er ikke så veldig dramatisk, men jeg har pådratt meg en rimelig stor skade, forteller 55-åringen.

For store bukser

Buksene hans, som også ble brukt da han var med i NRK-suksessen «Maskorama», hadde i tillegg blitt større siden sist, mener kjendisstylisten. Buksene «sagget »og dette skal ha svekket mobiliteten hans.

Jan Thomas gjorde et kult, lite hopp opp på en trapp, som skulle vært festet, men det viste seg imidlertid at den ikke var det. Dermed forsvant trappen under ham.

KLAR TALE: Jan Thomas kom med en klar beskjed om hvem han vil se i neste års «Maskorama». Video: Celina Morken. Reporter: Anita Kristiansen. Vis mer

Kjendisstylisten falt deretter fremover og skrapet opp skinnleggen fra ankelen og helt opp til kneet.

- Hadde jeg vært hjemme hadde jeg begynt å hylgrine, innrømmer han.

Men ettersom 55-åringen var på jobb tenkte han «the show must go on» og fullførte prøvene til programmet. Han legger imidlertid ikke skjul på at det gjorde vondt.

- Skikkelig vondt

Han kjenner fortsatt på smertene etter mandagens uhell.

- Det er skikkelig vondt, forteller Jan Thomas, og forklarer at det blant annet svir veldig når han skal dusje.

Han legger heller ikke skjul på at han føler med seg selv.

- Når menn blir syke blir de syke, altså. Jeg synes fryktelig synd på meg selv. Jeg skal melke det for hva det er verdt, sier han humoristisk.

FIKK HJELP: Jan Thomas fikk hjelp av kjæresten Harlem til å rense sårene. Foto: Privat
FIKK HJELP: Jan Thomas fikk hjelp av kjæresten Harlem til å rense sårene. Foto: Privat Vis mer

På Instagram har kjendisstylistens følgere fått se at kjæresten Harlem Alexander (34) har stilt opp som «sykepleier».

Jan Thomas påpeker at kjæresten var flink til å vaske og ta på sårkrem, og at han nå også har fått seg et 25 centimeters langt plaster.

Men arr - det er han helt sikker på at det blir:

- Harlem sier det bare er sexy, så da får jeg tro på det.

UHELL I KJÆRLIGHET: Benjamin ble Majas utvalgte i «Naked Attraction Norge», og de hadde en hyggelig date. Så tok det hele en brå vending. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Klar for jobb igjen

Onsdag er det ny opptaksdag og Jan Thomas er klar til å gå inn i programlederrollen igjen med såret på benet - det er han trygg på at skal gå bra.

- Det svir og jeg går litt annerledes for å unngå å strekke på det, sier han, og legger til:

- Jeg kommer kanskje ikke til å være like vill på scenen. Jeg tok jo helt av på mandag, så jeg kommer nok til å være litt mer forsiktig nå i dag. Når du går på scenen, glemmer du alt.

LES OGSÅ: Røper detaljer om operasjon: - Vondt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer