Gemma Collins:

Falt stygt og tisset på seg under sending

- Det gjorde utrolig vondt, sier den britiske TV-profilen Gemma Collins om ulykken på direkten.

ALT GIKK GALT: Her gikk alt galt da den britiske TV-personligheten Gemma Collins faller ned i et hull på scenen under BBC Radio 1 Teen Awards. Foto: NTB Scanpix.
ALT GIKK GALT: Her gikk alt galt da den britiske TV-personligheten Gemma Collins faller ned i et hull på scenen under BBC Radio 1 Teen Awards. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Under BBC Radio 1 Teen Awards tidligere i høst var det spesielt en gjest som fikk ekstra mye oppmerksomhet.

Da den britiske TV-personligheten Gemma Collins (34) skulle annonsere vinneren for «det beste TV-showet», var det alt annet enn hennes antrekk som tok oppmerksomheten fra seerne denne gang.

Midt på scenen falt nemlig Gemma ned i et hull på scenen. Flere forsøkte å redde TV-stjernen fra situasjonen, og det hele ble en komisk affære.

Saken fortsetter under:

RØD LØPER: Her er Gemma Collins på den rød løperen før alt gikk galt. Foto: NTB Scanpix
RØD LØPER: Her er Gemma Collins på den rød løperen før alt gikk galt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå avslører 34-åringen - som er best kjent fra realityserien «The Only Way is Essex» helt nye detaljer om det mye omtalte fallet

- Det gjorde utrolig vondt. Jeg ville aldri opplevde det igjen, men jeg lo så mye at jeg tisset på meg, forteller hun i et intervju med OK Magazine, gjengitt av Daily Mail.

Saken fortsetter under:

Kunne mistet bena

Selv om den berømte TV-stjernen har ledd mye av hendelsen i ettertid, innrømmer hun at det også har gått opp for henne hvor alvorlig galt det egentlig kunne gått.

- Beina mine kunne ha blitt hogget av under scenen. Det var det beste øyeblikket i livet mitt, jeg tenkte «dette er sånn Robbie Williams føler det foran tusenvis av mennesker», og så bare «Bang», ned i hullet, forteller hun.

Videre forteller Gemma at fallet har ført til en rekke helseproblemer utover høsten. Nylig måtte hun blant annet avlyse en jobb i Sheffield i England på grunn av smerter.

- Men jeg er glad for at jeg er i live. Det kunne ha gått mye verre, sier hun.

Kjoledrama

Tidligere i sommer skapte TV-stjernen imidlertid overskrifter for noe helt annet. I anledning en hagefest hadde hun pyntet seg i en oransje kjole, som fort ble slaktet på sosiale medier.

Det ble blant annet omtalt som «den styggeste moteblemmen dette tiåret», skrev blant annet australske News.

36-åringens kjole sørget for flere overskrifter i britisk presse da den ble fotografert. Den fargerike kjolen, med skulderputer og kjettingdetaljer, ble av flere sammenlignet med både det ene og det andre på sosiale medier. Flere av innleggene som ble lagt ut fikk stor respons.

Collins tok seg tilsynelatende ikke nær av kritikken, og svarte på hetsen i et intervju med den britiske avisen The Sun.

- Jeg er Gemma Collins. Jeg trenger ikke å forsvare motevalgene mine. Jeg elsket den kjolen. Jeg ville vise meg fram den kvelden og det var akkurat det jeg gjorde, fortalte hun.

Stolt av vekten

Blondinen, som er blitt kjendis i hjemlandet takket være realityserien «The Only Way Is Essex», har de siste årene slått et slag for kroppspress, som unge stadig blir utsatt for.

I et tidligere intervju med bladet Heat, gjengitt av Daily Mail, fortalte 34-åringen at hun er stolt av sine 108 kilo.

- Jeg er ikke perfekt, men jeg er selvsikker og føler meg vakker. Jeg elsker mine 108 kilo, sa hun den gang.

Hun fortalte at hun ofte blir spurt om hun ikke vil slanke seg, men så langt har hun bare ledd av spørsmålene.

- Jeg føler meg sexy. Tynn er ikke noe jeg lengter etter å være. Det er flott å være slank hvis du er slank, men hvis du ikke er det, så er det greit, sa hun.

LES OGSÅ: Maddes antrekk skaper storm

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer