VIL TIL TOPPS: Konkurransen hardner til når seks jenter drar til Paris. F.v. Martine, Marita, Goshia, Mona Lisa og Christina. Frøydis er ikke med på bildet. Foto: TV3
VIL TIL TOPPS: Konkurransen hardner til når seks jenter drar til Paris. F.v. Martine, Marita, Goshia, Mona Lisa og Christina. Frøydis er ikke med på bildet. Foto: TV3Vis mer

Falt sammen på fotoshoot

Fotoshoot i Paris bød på store problemer for Top Model-Christina. Hvem tror du vinner? Stem lenger ned.

SEHER.NO: Nå er det bare seks jenter igjen i konkurransen om å bli årets Top Model på TV3. Martine, Marita, Goshia, Mona Lisa, Frøydis og Christina er de heldige som får dra til moteverdenens hovedstad Paris.

Men det blir ikke bare fornøyelser på turen. Nå har konkurransen tilspisset seg, og jentene har skjønt at de virkelig må levere for å klare å komme seg videre til toppen.

- Nå er det survival of the fittest, sier Christina henvendt til kamera, og peker på seg selv.

Men selv om Christina har gjort det bra på de siste fotoshootene, møter hun hard konkurranse fra Marita i kveldens Challenge.

Utfordringen blir høye hæler og catwalk. Jentene skal vise at de kan mer enn å se bra ut på bilder. Marita jubler for dette er noe hun kan og noe hun har erfaring med fra før.

Selvsikker
- Dette blir piece of cake, sier Marita og får masse skryt av læreren Mariana - så mye skryt at hun er sikker på å vinne over de andre konkurrentene.
Men de har ikke nødvendigvis tenkt å la seg slå, sånn helt uten videre.

- Jeg går inn for å vinne denne Challengen, slik jeg går inn for å vinne alle, sier Christina.

Dårligst i gruppa

Martine sliter voldsomt med catwalk-ganglaget.

- Can this move? spør Mariana og tar et tak rundt Martines hofter. - Because it is completely still... You are the worst one in the group, by far - Du er mye dårligere enn de andre i gruppa!

- Jeg skal få det til, aldri i livet om jeg skal være dårligst i noe, sier Martine innbitt.

Etter å ha gått catwalk i en båt på Sienen, i supereksklusive designerkjoler er Marita sikker på seieren.

- Sorry girls, I'm the Champion. Denne Challengen skal jeg vinne, for catwalk er noe jeg kan, sier Marita.

I kveldens episode får du se om Marita vinner på erfaring, eller om Christina har det lille ekstra som skal til for å skille seg ut.

Faller sammen på fotoshoot

Senere i programmet skal det vise seg at Christina får store problemer på fotoshooten. Det er slett ikke enkelt å gå med høye hæler på brostein, og hun snubler og faller gang etter gang.

Ekstra alvorlig er det at det er en ordentlig kunde som er kommet til Paris, for kanskje å bruke bildene fra fotoshooten til en virkelig kampanje. Undertøysmerket Pierre Robert skal lansere en ull-kolleksjon og vil bruke bilder som er gode nok i magasinreklamer.

Å tryne på fotoshoot er ingen drømmesituasjon for en modell, som ønsker å sette sine konkurrenter i skyggen, og som ønsker å få et kjent navn ute hos kunder.

Pierre Roberts produktsjef sitter i dommerpanelet, og hvordan dømmingen da går, gjenstår å se.
Neste episode av "Top Model" 2008 sendes mandag kl. 20.30 på TV3.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Jeg kunne vært gift og hatt tre barn

PÅ BEINA: Til slutt holdt Christina seg på beina og leverte dette bildet? Er det bra nok til å gå videre? Kryss av for din favoritt i avstemmingen over i saken. Foto: Bjørn Opsahl/TV3
HOLDT UT: Frøydis er ikke alltid i form, men det er sjelden det vises på bildene. Foto: Bjørn Opsahl/TV3
STIV: Goshia varierer ansiktsutrykket lite på jobb. Foto: Bjørn Opsahl/TV3
SELVSIKKER: I kveld er Marita selvsikker på catwalken. Foto: Bjørn Opsahl/TV3
KRITIKK: Martine får mye kritikk for sin catwalk, og usikkerheten smitter kanskje over på fotoshooten også. Foto: Bjørn Opsahl/TV3
MEKKA: Tre blide jenter på sightseeing i Paris. Foto: TV3
INSTUKSJONER: Programleder Vendela instruerer Christina som sliter på fotoshooten. Foto: TV3