<strong>STORE SMERTER:</strong> Stian Andrå skrek ut i smerte da skulderen datt ut av ledd hele to ganger under hinderløpet på «Paradise Hotel». Ulykken vises i onsdagens episode av realityserien. Foto: TV3
STORE SMERTER: Stian Andrå skrek ut i smerte da skulderen datt ut av ledd hele to ganger under hinderløpet på «Paradise Hotel». Ulykken vises i onsdagens episode av realityserien. Foto: TV3 Vis mer

Falt sammen i smerter på «Paradise Hotel»

- Beinsplinten stod ut av skulderen, sier Stian Andrå til Seher.no. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video av Stians Paradise-ulykke nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Stian Andrå (23) skapte nervøs stemning blant årets mannlige «Paradise Hotel»-deltakere da han mandag sjekket inn med fredning i TV3-serien, noe som betyr at en av dem står i stor fare for å ryke ut i neste parseremoni.

Men dramatikken rundt innsjekkingen ble raskt glemt for den 22 år gamle møbelsnekkeren fra Hamar.

Til sykehus
Seher.no kan nemlig avsløre at han kun to dager etter sin ankomst måtte kjøres til sykehus med store smerter i skulderen, etter å ha falt sammen i en hinderløype.

Stian var i ferd med å forsere et lavt nett, da ulykken - som vises i onsdagens episode av «Paradise Hotel» - skjedde.

- Jeg har en gammel snowboardskade i skulderen, og da jeg kom halvveis under nettet, datt skulderen ut av ledd. Jeg prøvde å få den på plass, sånn jeg har sett på film, men det gikk ikke. Jeg prøvde å fortsette, men hadde ikke noe annet valg enn å avbryte.

Stian hevder han med hjelp fra en av de ansatte på TV-settet fikk skulderen på plass, men kort tid etter datt den ut av ledd for andre gang.

- Andre gangen var det mye verre. Beinsplinten stod ut av skulderen. Smertene som kom er ubeskrivelige. Jeg fryktet at oppholdet mitt i «Paradise Hotel» var over.

- Heldigvis hadde jeg flaks og opplevde at skulderen falt på plass underveis til sykehuset. Dermed kunne jeg dra tilbake etter kort tid, sier han til Seher.no.

Ignorerte advarslene
Flere av de andre deltagerne skal ha blitt uvel da de på nært hold ble vitne til at Stians skulder gikk ut av ledd den andre gangen.

Selv nektet han å la ulykken legge noen demper på stemningen inne på reality-hotellet.

- Jeg fikk beskjed om at jeg måtte passe på kroppen min, men glemte det når vi begynte å feste. Jeg var like bajas som før. Likevel tror jeg at jeg har ulykken i bakhodet neste gang jeg kaster meg ut i noen fysiske aktiviteter, sier han til Seher.no.

Er du smartere enn «Paradise Hotel»-deltakerne ? Test deg selv i Seher.nos quiz!

Onsdag kommer Maren og Heidi fra «Paradise Hotel» til Seher.no for å svare på lesernes spørsmål. Send inn dine spørsmål til [email protected]  og bli med i trekningen om Flax-lodd!


«Paradise Hotel» ser du mandag til torsdag kl 21.30 på TV3. Finn ditt favoritt-program i Seher.nos TV-guide!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Paradise-Heidi: De helte dop i drinken min[obj:media:9490]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer