Falt pladask for William

"O.C"-stjernen Mischa Barton satser seriøst etter å ha oppdaget verkene til William Shakespeare.

NYTT PAR: Mischa Barton vil bruke all sin tid på Shakespeares verker fremover. Hva sier kjæresten Cisco Adler til det?
NYTT PAR: Mischa Barton vil bruke all sin tid på Shakespeares verker fremover. Hva sier kjæresten Cisco Adler til det? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Overrasker!

SEHER.NO: Såpe-idolet forlot den populære TV3-serien tidligere i år for å satse på en filmkarriere, men nå har lerretet blitt byttet ut med teaterscenen!

Under et skuespillerkurs i Storbritannia oppdaget Mischa (20) "Romeo og Julie", "Hamlet" og de andre verkene til britenes nasjonalskald - og nå vil hun ifølge nettstedet Contactmusic kun opptre i Shakespeareskuespill!

Og pengesugne teaterprodusenter vil neppe nøle med å bruke fjortisidolet i spesialoppsetninger som "Shopperen fra Venedig", "En Mischammernatts drøm" og "Stor ståhei for Mischa"...

Etter å ha fullført sommerkurset ved Londons Royal School of Dramatic Arts frykter ikke "Lady Mischbeth" at hun vil fremstå som en såpe-tåpe i noen av verdens vanskeligste teaterstykker.

- Jeg elsker å lære nye ting. Shakespeare har jeg knapt sett før, men nå har jeg lest alle verkene, sier hun.

Hva som blir hennes første rolle er ikke bestemt, men stor underholdning blir det sikkert...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer