Falt pladask for stupeinstruktør

Programleder Freddy dos Santos har funnet kjærligheten igjen etter bruddet.

LYKKELIG: Freddy dos Santos var ikke singel lenge. Nå er han forelsket igjen. Se bilde av Anja i denne ukens Se og Hør! Foto: Stella Pictures
LYKKELIG: Freddy dos Santos var ikke singel lenge. Nå er han forelsket igjen. Se bilde av Anja i denne ukens Se og Hør! Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: TV 2-programleder Freddy dos Santos (37) har forelsket seg på nytt, etter at han tidligere i år ble singel etter et 10 år langt forhold.

Hans nye flamme heter Anja Kathleen Vinje Gosling-Lewis (28), og er fra Kristiansand.

LES MER: I denne ukens Se og Hør kan du blant annet lese om hertuginne Kates mammalykke!
LES MER: I denne ukens Se og Hør kan du blant annet lese om hertuginne Kates mammalykke! Vis mer

– Jeg kan bekrefte at vi er kjærester. Utover det ønsker jeg ikke å kommentere saken, sier den tidligere Vålerenga-yndlingen til Se og Hør.

Paret ble kjent da Freddy var programleder for TV 2-showet «Skal vi stupe», hvor Anja var stupeinstruktør for deltagerne Alexandra Joner (23) og Espen Jansen (44).

Til våren blir Freddy å se i et nytt TV 2-konsept. Da leder han «Det sterkeste kjønn» sammen med Katarina Flatland (24).

LES OGSÅ: - Det var en voldsom overgang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer