Falt pladask for Marit Larsen

Den internasjonale kjendisbloggeren får ikke nok av den norske artisten.

SUKSESS: Kjendisblogger Perez Hilton falt pladask for norske Marit Larsen.  Foto: NTB scanpix
SUKSESS: Kjendisblogger Perez Hilton falt pladask for norske Marit Larsen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den amerikanske bloggeren Perez Hilton (38) driver en av verdens mest populære kjendisblogger.

38-åringen har tidligere hyllet flere norske stjerneskudd på den berømte bloggen, og denne gangen er det den talentfulle sangeren Marit Larsen (32) som har fanget oppmerksomheten hans.

- Vi bare ELSKER Marit Larsen! Om du ikke kjenner til denne norske sangeren og låtskriveren, så kan du bare glede deg, skriver Hilton i et blogginnlegg på PerezHilton.com. 

Bloggeren har også lagt ved Larsens nyeste musikkvideo til låten «Running Out Of Road», og linket videre til iTunes der man kan kjøpe hennes nyeste EP «Joni Was Right». 

Saken fortsetter under bildet. 

SUKSESS: Marit Larsen har gjort det stort både i Norge og i utlandet. Her spiller hun under en konsert i Tyskland.  Foto: wenn.com
SUKSESS: Marit Larsen har gjort det stort både i Norge og i utlandet. Her spiller hun under en konsert i Tyskland. Foto: wenn.com Vis mer

Fyller flere roller 

Etter Larsen og artist Marion Ravn (32) avsluttet samarbeidet i gruppen «M2M» i 2002, har de begge gjort det stort som soloartister.

Den tidligere duoen har imidlertid gått svært forskjellige veier musikalsk, og Larsen er tydelig på hvilke roller hun føler at hun fyller. 

- Jeg håper når folk hører navnet mitt at de forbinder meg like mye med håndverket mitt som opphavskvinne og som produsent, som sanger og som instrumentalist, har hun tidligere fortalt til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

TIDLIGERE DUO: Marit Larsen og Marion Ravn gikk hver sin vei musikalsk i 2002.  Foto: © Todd France/Corbis
TIDLIGERE DUO: Marit Larsen og Marion Ravn gikk hver sin vei musikalsk i 2002. Foto: © Todd France/Corbis Vis mer

32-åringen er kjent for sine svært følsomme og emosjonelle sangtekster, og kjærlighetssorg er temaet i flere av låtene.

I et intervju med Dagbladet Magasinet i 2014, fortalte hun at hun ikke ville vært foruten kjærlighetssorgene hun har opplevd i livet:

- Jeg er takknemlig for alle som har knust hjertet mitt opp gjennom. Ha-ha! Jeg er takknemlig for alt, jeg. Det har gjort meg til den jeg er. Jeg savner kanskje litt av naiviteten min som er blitt borte på veien, men jeg er fremdeles like... åpen, sa hun. 

Se video fra da Seoghør.no intervjuet Marit Larsen i 2014:

LES OGSÅ: - Atle har lært meg en viktig ting

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer