Falt pladask for klassekameraten

- Han er god til å kysse, sier Ida Elise Broch.

SAMMEN MED KLASSEKAMERAT: Ida Elise fant lykken på Teaterhøgskolen. Nå er hun sammen med skuespiller Oddgeir Thune. Foto: SCANPIX
SAMMEN MED KLASSEKAMERAT: Ida Elise fant lykken på Teaterhøgskolen. Nå er hun sammen med skuespiller Oddgeir Thune. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Ida Elise Broch (23) har falt for Stavanger-gutten Oddgeir Thune (32), som hun går i klasse med på Teaterhøgskolen. Det skriver Se og Hør.

- Vi møttes i 1. klasse på Teaterhøgskolen, og så ble vi kjærester i andre. For tiden går vi tredjeåret sammen, sier Thune til bladet.

Broch, som er halvsøsteren til skuespiller Nicolai Cleve Broch, har holdt privatlivet sitt godt skjult den siste tiden, men sa følgende til Cosmopolitan for ikke lenge siden.

- Han er god til å kysse. Myke lepper har mye å si - jeg gir en nier! Han er veldig sjarmerende, fortalte hun til bladet uten å nevne navn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kaster ikke av meg BH'en for alt