FOR YOUR EYES ONLY: -Stemningen mellom Rumer og Orlando var elektrisk, sier en kilde som var på Oscar-nachspielet til popstjernen Prince. Foto: Montasje
FOR YOUR EYES ONLY: -Stemningen mellom Rumer og Orlando var elektrisk, sier en kilde som var på Oscar-nachspielet til popstjernen Prince. Foto: MontasjeVis mer

Falt pladask for hverandre

Rumer Willis (19) og Orlando Bloom (31) klarte ikke å ta øynene fra hverandre på Oscar-nachspielet.

SEHER.NO: Den eldste datteren til filmstjernene Demi Moore (45) og Bruce Willis (52) har i likhet med sin mor øyne for film-kjekkaser i 30-årene.

Ifølge den britiske tabloidavisen Daily Mirror skal Rumer (19) ha fått kjærlighetsryktene til å løpe løpsk da hun natt til mandag flørtet heftig med "Pirates of the Caribbean"-stjernen på Oscar-nachspielet til popstjernen Prince.

- Så fort de kom inn, satte de seg ned tett inntil hverandre og stemningen var elektrisk. Rumer elsket all oppmerksomheten hun fikk fra Orlando, for ikke å snakke om alle blikkene fra de andre i rommet, sier en kilde til avisa.

At Rumers nye flamme er er ett år eldre enn stefaren Ashton Kutcher (30), så ikke ut til å plage hverken henne eller Orlando.

Mens datten går for en 12 år eldre kavaler, skapte  nemlig "Charlie's Angels II"-skuespilleren Demi overskrifte da hun i 2003 begynte å date  "That 70's show"-stjernen Ashton - som er 15 år yngre enn henne. Paret giftet seg i 2005, og Ashton har brukt mye tid på bli en ekstrapappa for Demis tre barn.

Det kan bli vanskeligere med en "svigersønn" som ble født tidligere enn ham selv...

Det er heller ikke kjent hva Rumers biologiske pappa Bruce Willis synes om datterens godt voksne kjæreste.

Hadde vi vært i Orlandos sko, hadde vi kanskje fryktet kjeft fra "Mr. Die Hard" mer enn represalier fra stepappa Ashton...

LES OGSÅ: Dro rett fra Prince-nachspiel til TV-show!