Heather McDonald:

Falt om på scenen

Komiker Heather McDonald endte på legevakten etter en skremmende hendelse.

KOLLAPSET: Det gikk ikke som planlagt da komiker Heather McDonald skulle holde show i helga. Foto: Rob Latour/Shutterstock/NTB
KOLLAPSET: Det gikk ikke som planlagt da komiker Heather McDonald skulle holde show i helga. Foto: Rob Latour/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Lørdag kveld skulle den amerikanske komikeren Heather McDonald (51) underholde en utsolgt sal i Tempe, Arizona i USA. Hun skulle i utgangspunktet ha holdt to show, men måtte se seg nødt til å avlyse det andre.

Lørdag kveld, etter at hun hadde levert en vits om at hun er vaksinert mot corona, falt hun om på scenen, ifølge TMZ.

Beklager til fansen

McDonald har selv fortalt om hendelsen. Det gjør hun på Instagrams historiefunksjon - rett fra sykesengen. I videoen ser man 51-åringen ligge påkoblet ledninger fra brystet og et munnbind som henger fra øret.

- Jeg er på legevakten. Jeg beklager så mye, jeg besvimte på scenen, forteller hun innledningsvis.

BLÅØYE: Heather McDonald viser fram blåveisen til følgerne. Foto: Heathermcdonald / Instagram
BLÅØYE: Heather McDonald viser fram blåveisen til følgerne. Foto: Heathermcdonald / Instagram Vis mer

Deretter viser hun det ene øyet, som har blitt blått etter at hun skal ha falt og slått det. Videre forteller hun at det er vanskelig å tro at hun faktisk falt om på scenen.

- Herregud, jeg kan ikke tro at dette skjedde. At de måtte be alle om å dra hjem og avlyse det andre showet. Jeg har aldri besvimt før, sier hun tydelig preget av situasjonen.

Vet ikke hva det skyldes

Overfor TMZ forteller McDonald at hun følte seg litt svimmel da hun sto på scenen, før hun bare kollapset. Hun ble deretter fraktet til sykehuset i ambulanse.

Da hun ankom sykehuset ble det tatt en rekke prøver og tester, men ifølge nettstedet er det enda ikke kjent hva som forårsaket den ubehagelige kollapsen.

BRANNSTIFTER: I programmet «Lystløgner» forteller Mia Hundvin om den gangen hun ble mistenkt for brannstiftelse i utlandet. Video: TV 2 Vis mer

McDonald skal ha opplyst at hun har veldig vondt i hodet, og at hun er trøtt og sliten.

51-åringen er som nevnt komiker, men er også å se som skuespiller i blant annet filmen «White Chicks». Hun har også gitt ut flere bøker, som «You'll Never Blue Ball in This Town Again».

LES OGSÅ: På sykehus etter prompe-ulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer