SOVNET: - Stakkars gamle Fearne stilte henne noen få spørsmål før hun la merke til at Peaches hadde stoppet å svare. Hun tittet bort på henne, og så at hun rett og slett hadde sovnet, forteller en kilde. Foto: All Over Press
SOVNET: - Stakkars gamle Fearne stilte henne noen få spørsmål før hun la merke til at Peaches hadde stoppet å svare. Hun tittet bort på henne, og så at hun rett og slett hadde sovnet, forteller en kilde. Foto: All Over PressVis mer

Falt i søvn under TV-intervju

20-åringens partyliv fikk store konsekvenser - igjen.

SEHER.NO: Peaches Geldofs (20) ville liv ser ut til å innhente henne - bokstavelig talt. Nylig presterte hun nemlig å sovne midt i et TV-intervju!

Bob Geldofs datter har fått mye oppmerksomhet for sitt noe utagerende partyliv. Og da 20-åringen ble intervjuet i baksetet på en taxi i New York i forbindelse med et kommende kjendisshow på TV, gikk det hele fryktelig galt.

- Man sier at dem som er slemme, de får aldri fred - men det stemmer i hvert fall ikke for Peaches del. Stakkars gamle Fearne stilte henne noen få spørsmål før hun la merke til at Peaches hadde stoppet å svare. Hun tittet bort på henne, og så at hun rett og slett hadde sovnet, sier en kilde til The Sun.

Ifølge avisens kilde skal Fearne Cotton ha opplevd hele seansen som en pinlig affære.

- Det var litt flaut for Fearne, som umiddelbart trodde at det var spørsmålene hennes som hadde kjedet henne...

Peaches Geldof har tidligere skapt skandale i Storbritannia på grunn av sitt overraskende - og korte - ekteskap til den amerikanske musikeren Max Drumney.

I tillegg har hun - tross pappas velholdte lommebok - blitt tatt fire ganger for butikktyveri.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Carrie beklager sex-spøk