<strong>SOVNET:</strong> - Det neste som skjer er at jeg hører en si «Det var det». Jeg tok meg rent faktisk en lur, jeg, forteller Mila Kunis om sexscenen med Justin Timberlake. Foto: Stella Pictures
SOVNET: - Det neste som skjer er at jeg hører en si «Det var det». Jeg tok meg rent faktisk en lur, jeg, forteller Mila Kunis om sexscenen med Justin Timberlake. Foto: Stella Pictures Vis mer

Falt i søvn under sexscene

Filmsexen endte i «katastrofe» for den unge skjønnheten Mila Kunis.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: En 18 timer lang arbeidsdag kan være hard, og når Justin Timberlake (30) så kysser en på ryggen - da kan det være vanskelig å holde øynene åpne. Det fikk skuespiller Mila Kunis (27) erfare under opptakene til filmen «Friends with Benefits».

Kunis falt nemlig i søvn mens hun spilte inn en sexscene med den ettertraktede kjekkasen.

- Da vi var nesten ferdig med opptakene skjøt vi en sexscene i hans fars hus. Det var en 18 timers lang arbeidsdag, og da vi rundet 17 timer og jeg lå der mens han kysset meg på ryggen, tenkte jeg at jeg bare kunne lukke øynene et lite minutt, forteller den ukrainskfødte skuespilleren ifølge Ekstrabladet.

I filmen spiller Kunis og Timberlake et par, som dropper det tradisjonelle forholdet for i stedet bare å være venner som har sex med hverandre. Men filmsexen endte altså i «katastrofe» for den 27 år gamle skjønnheten.

- Det neste som skjer er at jeg hører en si «Det var det». Jeg tok meg rent faktisk en lur, jeg, forteller Kunis, som er best kjent fra serien «That '70s Show».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han holder på med fire damer samtidig  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer