KINKY: Paul Giamatti og Maggie Siff spiller par i den populære TV-serien, som også inneholder sin dose med kinky scener.  Foto: NTB Scanpix
KINKY: Paul Giamatti og Maggie Siff spiller par i den populære TV-serien, som også inneholder sin dose med kinky scener. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Falt i søvn under sex-scene

De dampende scenene gikk ikke helt som planlagt for Hollywood-stjernen Paul Giamatti.

Publisert

SEOGHØR.NO: Mange har gjerne en oppfatning av at dagene til en skuespiller oftest består av glitter, glamour, action og høy champagne-føring.  

Skal man imidlertid tro «Billions»-stjerna Paul Giamatti (49), inneholder timeplanen også - i likhet med mange andre - langtekkelige og utmattende dager på jobb. 

49-åringen gjør for tiden stor suksess som den innbitte statsadvokaten Chuck Rhoades i HBO-serien «Billions».

På tross av at karakteren lever et heller strukturert liv om dagen, dreier handlingen seg også rundt hva Rhoades bruker kveldene på, nemlig sadomasochistiske aktiviteter med sin kone.

SPILLER STATSADVOKAT: Paul Giamatti innehar rollen som Chuck Rhoades i HBO-serien. Her sammen med kollega Toby Leonard Moore som spiller Bryan Connerty. Foto: HBO Nordic
SPILLER STATSADVOKAT: Paul Giamatti innehar rollen som Chuck Rhoades i HBO-serien. Her sammen med kollega Toby Leonard Moore som spiller Bryan Connerty. Foto: HBO Nordic Vis mer

- Ga meg støt

​Å spille inn scener som omhandler nettopp dette ser imidlertid ikke ut til å skape noen form for begeistring eller entusiasme hos skuespilleren.

I et nytt intervju med magasinet Gotham åpner Giamatti opp om hvordan han regelrett falt i søvn under innspillingen av en S&M-scene.

- Å være bundet fast gjorde meg veldig avslappet, så avslappet at jeg sovnet, sier han til magasinet, ifølge Contact Music.  

Ettersom skuespilleren tross alt var på jobb, tok det ikke lang tid før hans kollega Maggie Siff, som spiller konen Wendy Rhoades, tok affære.

KONEN I VIRKELIGHETEN: På privaten er skuespiller Paul Giamatti gift med Elizabeth Cohen. Paret har vært gift siden 1997.  Foto: NTB Scanpix
KONEN I VIRKELIGHETEN: På privaten er skuespiller Paul Giamatti gift med Elizabeth Cohen. Paret har vært gift siden 1997. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- På et tidspunkt brukte Maggie en strømførende stav som ga milde støt, og som ingen egentlig visste hvordan skulle brukes eller håndteres. Hun kilte meg med den, men da hun førte staven fra navlen til brystet mitt, så fikk jeg et sinnssykt støt. Etter det var jeg lys våken.

- Hun gjorde det ikke flere ganger, for å si det sånn. 

- Ikke komfortabel

I likhet med Giamatti har motspiller Maggie Siff tidligere uttalt seg om de ofte kinky scenene som spilles inn i serien.

Før hun i det hele tatt takket ja til rollen, måtte hun gå flere runder med seg selv.

- Jeg ville ikke være den kvinnen som ble kjent for å delta i en sex-scene i hver eneste episode. Det er noe jeg ikke er spesielt komfortabel med. Jeg snakket dermed en del med folk rundt meg, og de som jobber med konseptet, og i etterkant følte jeg meg ganske trygg på å takke ja, fortalte hun til Vulture i januar. 

LES OGSÅ: Linn Skåber måtte vise sex-scene på storskjerm for kjæresten

 

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer