Falt for TV 2-journalist

Atle Pettersen og Cathrine Eide koste seg på hemmelig ferie.

YNDLING: Atle Pettersen ble allemannseie da han stakk av som vinner av «Skal vi danse 2011». Her fra TV 2s «Artistgalla 2011» for Flyktninghjelpen. Foto: Stella Pictures
YNDLING: Atle Pettersen ble allemannseie da han stakk av som vinner av «Skal vi danse 2011». Her fra TV 2s «Artistgalla 2011» for Flyktninghjelpen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Skal vi danse»-vinner Atle Pettersen (22) danset seg i fjor høst inn i Norges hjerter, men det er én person som har vunnet hans.

Denne uken kan Se og Hør avsløre at Pettersen har falt for TV 2-reporter Cathrine Eide (22). Hun jobbet med danseprogrammet da 22-åringen var deltaker, og har levert flere «Skal vi danse»-reportasjer for kanalens nettsider.

Pettersen tvitret tidligere i år at han «nyter livets goder sør i Europa», og TV 2-reporteren delte meldingen med sine følgere på det sosiale nettstedet. Det viste seg da at paret var på hemmelig ferie i Milano.

Atles pressetalsmann Atle Bøckmann ønsker ikke å kommentere saken og Cathrine Eide har ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

Pettersen har tidligere datet modellen Aylar i en periode.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Veide bare 63 kilo etter «Ingen grenser»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer