Falt for TV 2-journalist

Atle Pettersen og Cathrine Eide koste seg på hemmelig ferie.

YNDLING: Atle Pettersen ble allemannseie da han stakk av som vinner av «Skal vi danse 2011». Her fra TV 2s «Artistgalla 2011» for Flyktninghjelpen. Foto: Stella Pictures
YNDLING: Atle Pettersen ble allemannseie da han stakk av som vinner av «Skal vi danse 2011». Her fra TV 2s «Artistgalla 2011» for Flyktninghjelpen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Skal vi danse»-vinner Atle Pettersen (22) danset seg i fjor høst inn i Norges hjerter, men det er én person som har vunnet hans.

Denne uken kan Se og Hør avsløre at Pettersen har falt for TV 2-reporter Cathrine Eide (22). Hun jobbet med danseprogrammet da 22-åringen var deltaker, og har levert flere «Skal vi danse»-reportasjer for kanalens nettsider.

Pettersen tvitret tidligere i år at han «nyter livets goder sør i Europa», og TV 2-reporteren delte meldingen med sine følgere på det sosiale nettstedet. Det viste seg da at paret var på hemmelig ferie i Milano.

Atles pressetalsmann Atle Bøckmann ønsker ikke å kommentere saken og Cathrine Eide har ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

Pettersen har tidligere datet modellen Aylar i en periode.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Veide bare 63 kilo etter «Ingen grenser»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer