Falt for TV 2- kollega

Julie Strømsvåg fant lykken på jobben.

LEDER FOTBALL-MAGASIN:  Julie Strømsvåg er kommet tilbake etter at hun i fjor brakk ryggen under innspillingen av en reklamefilm, og leder i sommer TV 2s magasin fra fotball-VM sammen med Carsten Skjelbreid.  Foto: TV 2
LEDER FOTBALL-MAGASIN: Julie Strømsvåg er kommet tilbake etter at hun i fjor brakk ryggen under innspillingen av en reklamefilm, og leder i sommer TV 2s magasin fra fotball-VM sammen med Carsten Skjelbreid. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO:  TV 2s Julie Strømsvåg (29) er for tiden travelt opptatt med å lede kanalens daglige fotball-VM magasin sammen med Carsten Skjelbreid.

Men blant de som jobber sammen med Julie om å lage sendinger fra mesterskapet i Sør-Afrika er det også en som er mer enn en god kollega.

Strømsvåg bekrefter til bladet at hun siden i fjor har vært kjæreste med TV 2-fotografen Torbjørn Pettersen (33).

- Vi er veldig glade i å jobbe sammen. Selv om vi arbeider i to forskjellige verdensdeler, har vi fokus på samme ting i en hel måned, sier Julie til Se og Hør.

Paret skal nylig ha blitt samboere i Oslo, etter at Strømsvåg flyttet til hovedstaden fra Bergen.

Selv om hun nå er tilbake etter at hun brakk ryggen under en reklameinnspilling i fjor, hevder Strømsvåg at hun er spent på hvordan kroppen vil reagere på jobben som programleder.

- Det er både gøy og spennende. Hvis det blir for smertefullt får Carsten massere føttene mine under sending, sier hun til Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det går ikke så bra som jeg hadde håpet