FORELSKET: Kaia Huuse har funnet lykken med den svenske artisten Johan Persson. Foto: Morten Eik, Se og Hør, Rolf Lindskog
FORELSKET: Kaia Huuse har funnet lykken med den svenske artisten Johan Persson. Foto: Morten Eik, Se og Hør, Rolf LindskogVis mer

Falt for svensk artist

Kaia Huuses nye kjæreste, Johan Persson, er en av Sveriges mest anerkjente musikere.

SEOGHØR.NO: 17. juli i år sendte artistparet Kaia Huuse (40) og Jan Eggum (62) ut en pressemelding med følgende budskap: «Vi ønsker å fortelle at vi ikke lenger er kjærester. Vi er fortsatt gode venner og vil treffes hver uke både på jobb og privat».

Det 16 år lange kjæresteforholdet resulterte i barna Bastian (8) og Hennika (5), plateinnspillinger og en rekke felles konserter - men nå er det nye toner for Kaia. Hun har forelsket seg i tobarnsfaren og multimusikeren Johan Persson (43).

Han spiller både gitar, munnspill, trekkspill og tangentinstrumenter - i tillegg til å kore.

De siste 15 årene har han blant annet turnert, og spilt inn plater, med visepopyndlingen Lars Winnerbäck (38) - også kjent som kjæresten til skuespiller Agnes Kittelsen (34).

FESTET FØR BRUDDET: Sist gang Jan Eggum og Kaia Huuse viste seg sammen før bruddet, var på Petter Stordalens 16. mai-fest i år. Kaia kom da utkledd som russ. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
FESTET FØR BRUDDET: Sist gang Jan Eggum og Kaia Huuse viste seg sammen før bruddet, var på Petter Stordalens 16. mai-fest i år. Kaia kom da utkledd som russ. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Traff hverandre gjennom felles musikk-venner

Kaia ønsker foreløpig ikke å kommentere forholdet, men Se og Hør vet at de traff hverandre gjennom felles musikervenner i Stockholm, der Kaia for en tid tilbake investerte i en leilighet.

I den svenske hovedstaden har hun funnet en ny musikalsk identitet, godt hjulpet av Ole Gustafsson, som produserte hennes siste album - og som har hatt stor suksess med Kaias musikalske forbilder, Melissa Horn og nevnte Winnerbäck.

Men etter det Se og Hør vet, er det nettopp kjæresten Johan som får æren av å produsere Kaias neste album. Så både musikalsk og følelsesmessig er det Sverige som gjelder for Kaia - som har et utmerket forhold til sin eks-kjæreste Jan Eggum. Blant annet storkoste de seg på "Kaptein Sabeltann"-premieren for et par uker siden.

LES OGSÅ: - Vi er ikke lenger kjærester