Charlie Sheen forelsket igjen:

Falt for sønnenes barnepike

Etter HIV-diagnosen og økonomisk ruin, smiler endelig livet igjen for den skandaleombruste fembarnsfaren.

NY FLAMME: Etter årevis med skandaler, sykdom og rusmisbruk har Charlie Sheen nå tonet ned livsstilen, og lever fredelig og rolig sammen med sin ferske kjæreste Julia Stambler. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME: Etter årevis med skandaler, sykdom og rusmisbruk har Charlie Sheen nå tonet ned livsstilen, og lever fredelig og rolig sammen med sin ferske kjæreste Julia Stambler. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): For to år siden avslørte Charlie Sheen (51) at han de siste årene har levd med HIV - noe han desperat prøvde å skjule fra omverdenen.

Nå ser det ut til at livet igjen er på rett kjøl for fembarnsfaren, som nylig fortalte til nettsiden TMZ at han har funnet lykken med bikinimodellen Julia Stambler (26).

De to har kjent hverandre i flere år, og Julia var tidligere barnepiken til Charlies tvillingsønner.

Ansatt av eks-kona

Julia er allerede godt kjent med Charlies barn, og nylig tok Sheen med kjæresten i datterens 12-årsdag. Fra før har 51-åringen barna Sam (13) og Lola (12) med Denise Richards (46), og sønnene Max (8) og Bob (8) med Brooke Mueller (39). Hun var den som i sin tid ansatte Julia, og på den måten introduserte det ferske paret.

Sheen er tydelig stolt av sin flotte kjæreste, og har delt flere bilder av henne på sosiale medier.

happy EFFIN  bee-day, señor Todd!! (five-three, in da hizz!) @tonytodd32 ‼️

Et innlegg delt av Charlie Sheen (@charliesheen)

Charlie har også datteren Cassandra (32) fra et tidligere forhold.

Helt fra unge år har Sheen vært kjent for sin skandaløse livsstil som inkluderte store mengder narkotika og alkohol, samt ville fester og uttalige damer. På et tidspunkt hadde fembarnsfaren et harem av pornostjerner, som han kalte sine «gudinner».

Julia skal ikke bry seg om sin tidligere arbeidsgivers turbulente fortid. Ifølge TMZ har paret vært sammen i fire måneder, men har holdt forholdet hemmelig.

Ensom etter diagnosen

Etter at han sto frem med HIV-diagnosen har «Two and a half men»-stjernen innrømmet å være nær økonomisk ruin. På et tidspunkt skal han til og med ha bodd hjemme hos foreldrene. Nå har han solgt flere eiendommer og, tonet ned livsstilen betraktelig. Charlie hevder han er nykter og holder sykdommen i sjakk med medisiner.

FIKK SPARKEN: Som hovedpersonen i TV-serien «Two and a half men» tjente Sheen flere millioner kroner per episode. Etter at han fikk sparken ble han blakk og arbeidsløs.
FIKK SPARKEN: Som hovedpersonen i TV-serien «Two and a half men» tjente Sheen flere millioner kroner per episode. Etter at han fikk sparken ble han blakk og arbeidsløs. Vis mer

Før han forelsket seg i Julia, var det en ensom tid for Charlie, som følte at ingen ville date ham.

- Jeg fokuserer på familien nå og dater ingen. Jeg kunne ikke en gang fått en dame i kvinnefengsel, fortalte han til Daily Mail i fjor.

Ville ta sitt eget liv

Lenge prøvde Charlie å skjule HIV-diagnosen fra omverdenen, og skal ha betalt store summer til «venner» og tidligere elskerinner for å holde på hemmeligheten.

Da han nylig gjestet TV-programmet «Good Morning America» forteller 51-åringen at han i dag lever bra med sykdommen. Likevel var han så langt nede da han fikk diagnosen, at han ønsket å ta livet av seg.

- Dagen jeg ble diagnostisert ville jeg bare spise ei kule, forteller han og fortsetter:

- Men mamma var der, og jeg ville ikke gjøre det foran henne. Jeg ville heller ikke at hun skulle finne meg og vaske opp kaoset, forteller han.

Det er ekstremt få stjerner i Hollywood som lever åpent som hiv-positive. Med unntak av Sheen, kan de som har valgt å gå i bresjen for åpenhet rundt sykdommen nesten telles på en hånd. Blant dem finner vi eksempelvis den tidligere basketstjerna Magic Johnson.

- Jeg føler at jeg bærer en fakkel for mange mennesker der ute som sliter med det samme, forklarer han i det samme intervjuet.

LES OGSÅ: Moren reddet Charlie Sheen fra å ta sitt eget liv