Chrishell Stause fra «Selling Sunset»:

Falt for sjefen - slik går det

- Vi funker så bra sammen.

FANT LYKKEN: I sommer ble det kjent at realitystjernen Chrishell Stause hadde falt for sjefen sin, Jason Oppeneheim. Foto: Skjermdump fra Instagram / chrishell. stause
FANT LYKKEN: I sommer ble det kjent at realitystjernen Chrishell Stause hadde falt for sjefen sin, Jason Oppeneheim. Foto: Skjermdump fra Instagram / chrishell. stause Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer ble det kjent at «Selling Sunset»-stjernen Chrishell Stause (40) hadde funnet lykken med sjefen sin, Jason Oppenheim (44).

- Jeg og Chrishell ble nære venner, og det har utviklet seg til å bli et fantastisk forhold. Jeg bryr meg veldig om henne og vi er veldig lykkelige sammen, fortalte Oppenheim til People i juli.

TRAILER: Er du klar for en ny sesong av «Selling Sunset»? Video: Netflix Vis mer

I realityserien «Selling Sunset» trer man inn i en verden der de mektigste eiendomsmeglerne regjerer. I serien får man bli med inn i livene til de ansatte og sjefene i Oppenheim Group, og gjennom sesongen blir man servert både salg av eksklusive luksushjem, kjærlighet og intriger.

Det er altså i Oppenheim Group Stause er ansatt og Oppenheim er sjefen sammen med tvillingbroren Brett Oppenheim.

- Funker så bra sammen

Nå letter imidlertid Stause på sløret om forholdet til Oppenheim. Overfor E! News forteller realityprofilen at de to har en utrolig kjemi.

I tillegg har de den samme lidenskap for jobben sin, noe som gjorde at Stause følte det var enkelt å gå inn i et forhold med Oppenheim.

KJÆRESTER: Emil Norderhaug og Ferdinand Rygh har holdt forholdet hemmelig frem til nå. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper / Steffen Pettersen Vis mer

- Jeg tror det var en enkel overgang ettersom vi jobbet så mye sammen fra før av og vi funker så bra sammen, forteller hun.

Nå som Stause er på et sted i karrieren hvor hun føler seg selvsikker er hun komfortabel med å blande jobb og kjærlighetsliv.

GOD KJEMI: Chrishell Stause innrømer at hun og kjæresten har en veldig god kjemi. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB
GOD KJEMI: Chrishell Stause innrømer at hun og kjæresten har en veldig god kjemi. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB Vis mer

- Med Jason føler jeg at jobb og forholdsdynamikken ikke er så komplisert som folk skulle tro, ettersom vi var bestevenner først og vi jobber sammen hele tiden. Det føles rett og slett enkelt, fortsetter hun.

Stauses intervju med E! News kommer bare kort tid etter at Oppenheim også uttalte seg om forholdet overfor US Weekly.

- Jeg tror jeg snakker for oss begge når det kommer til at vi ikke tenkte på hverandre på noe romantisk vis tidligere. Selv etter vi ble et par tror jeg ikke vi tok det veldig seriøst. Det var definitivt en interessant prosess, innrømmet Oppenheim.

FORELSKET: Her bekrefter Isabelle Eriksen forholdet på den røde løperen. Video: Steffen Pettersen. Vis mer

- Definitivt en overgang

I slutten av sesong fire av «Selling Sunset» ser man de andre realityprofilenes reaksjoner på nyheten om at Stause og Oppenheim er et par. Oppenheim har tidligere fortalt at de alle var veldig støttende.

Overfor US Weekly avslørte han at man vil se mer om hva som skjedde da kjærestenyheten ble kjent i sesong fem av realityserien.

- Jeg tror vi er ganske åpne og ærlige om forholdet vårt, hvor vi er og tingene vi snakker om. Når vi er sammen på kamera og bak kamera er det lett for oss å bare være åpne og ærlige fordi det er mye tillit der.

Stause jobbet i Oppenheim-gruppen i årevis før ting ble romantisk mellom henne og sjefen. Dette skal ha hjulpet dem med å bygge grunnlaget som gjorde at forholdet deres kunne vokse til noe mer.

KJÆRESTEN: Pernilla Wahlgren har fått seg kjæreste og nå viser hun ham frem i «Wahlgrens verden». Video: Discovery + Vis mer

- Det var definitivt en overgang. Vi hadde vært så åpne om hva vi lette etter med hverandre fordi vi hadde blitt så nære venner. Hun kjente til datinglivet mitt og vi spøkte nesten daglig med hverandres datingliv og hva vi så etter, fortsatte han.

Avslutningsvis innrømmet realitystjernen at han elsker Stause.

LES OGSÅ: - Hemmelig gift etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer