Ricky Martin og Jwan Yosef:

Falt for sin svenske ektemann på Instagram

Snakket sammen i et halvt år før de møttes.

FORELSKET: Sanger Ricky Martin giftet seg med ektemannen Jwan Josef tidligere i år. Nå røper han hvordan de falt for hverandre. Foto: NTB scanpix
FORELSKET: Sanger Ricky Martin giftet seg med ektemannen Jwan Josef tidligere i år. Nå røper han hvordan de falt for hverandre. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I januar bekreftet «Livin' La Vida Loca»-sangeren Ricky Martin (46) at han hadde giftet seg med svenske Jwan Yosef (33).

- Vi har avgitt våre ekteskapsløfter, og lovet hverandre alt. I tillegg har vi signert alle papirer som trengte å signeres, ekteskapsavtale og alt, sa han til E! Online.

Giftermålet fant sted ni år etter at Ricky Martin fortalte verden at «hans hjerte både kan tilhøre en mann og en kvinne».

I et nytt intervju med Attitude Magazine røper sangeren at han måtte sin nåværende ektemann på en moderne måte - nemlig på det sosiale mediet Instagram.

- Vi sendte meldinger, snakket om livet og eksistensielle problemer. Ikke noe sexy eller seksuelt. Det var ikke slik at han sendte meg sexy bilder eller motsatt. Jeg sverger... Jeg mistet pusten da jeg så ham første gang. Vi snakket i seks måneder før vi møttes, så det var veldig romantisk, sier han til bladet, ifølge People.

Saken fortsetter nedenfor.

@attitudemag

Et innlegg delt av Ricky (@ricky_martin)

Kjærlighet ved første blikk

Forholdet mellom Ricky og Jwan ble først avslørt i 2016, og de viste seg sammen for første gang på den røde løperen under et gallaarrangement i Sao Paulo i Brazil.

Overfor Attitude Magazine beskriver han deres første møte som «kjærlighet ved første blikk».

- Jeg tenkte: «Denne fyren skal jeg gifte meg med». Han tenkte nøyaktig det samme, sier han.

Det tok mange år før Ricky Martin valgte å komme ut av skapet, noe han gjorde for tvillingsønnene Matteo og Valentino, som ble født via surrogatmor.

- Jeg var en homofil mann som fremdeles var i skapet, som holdt kjærestene mine hemmelig. Jeg hadde forhold med menn som også var i skapet, og med menn som hadde kommet ut av skapet, men på grunn av meg gikk tilbake i skapet, sier han til bladet.

Saken fortsetter nedenfor.

FAMILIELYKKE: Ricky Martin sammen med ektemannen Jwan og sønnene Matteo og Valentino. Foto: NTB scanpix
FAMILIELYKKE: Ricky Martin sammen med ektemannen Jwan og sønnene Matteo og Valentino. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kom ut av skapet for barnas skyld

I 2014 brøt sangeren med kjæresten Carlos Gonzalez Abella etter fire år sammen, og to år senere fant han kjærligheten igjen med svenske Jwan.

Det var i 2010 Ricky Martin å bekrefte ryktene som hadde svirret rundt ham i en årrekke. På sin offisielle nettside avslørte han nemlig at han er homofil.

I den personlige meldingen sa han at det var farsrollen som ga ham styrke til å komme ut av skapet.

- Å fortsette å leve slik jeg har gjort, vil være å ta bort den gløden som mine barn ble født med. Disse årene i stillhet har gjort meg sterkere og minnet meg på at aksept må komme innenfra. En slik sannhet gir meg kraft til å takle følelser jeg ikke visste eksisterte, skrev han ifølge People.

Saken fortsetter nedenfor.

Det var i 2016 han fridde til sin nåværende ektemann. Det avslørte han da han gjestet talkshowet til Ellen DeGeneres samme året.

- Vi har akkurat forlovet oss. Jeg fridde, og jeg var skikkelig nervøs. Men jeg gikk ned på knærne og tok ut en liten fløyelpose hvor ringene lå, delte han med publikum, ifølge People.com.

- I stedet for å spørre «Vil du gifte deg med meg?» sa jeg «Jeg har noe til deg. Jeg har lyst til å tilbringe resten av livet mitt med deg». Da sa han: «Hva er spørsmålet?» og jeg spurte «Vil du gifte deg med meg?» fortalte «Nobody Wants to Be Lonely»-stjernen, og la til:

- Det var veldig vakkert. Og han svarte ja.

Vil ha flere barn

Artisten har aldri lagt skjul på at han elsker tilværelsen som pappa til tvillingguttene sine.

- Farsrollen forandrer alles liv. Jeg vet at jeg ikke er den første faren som sier dette, men alt jeg gjør i livet handler om dem. Alle valg jeg tar er basert på dem, og barna mine er veldig lykkelige, noe som betyr at vi gjør en god jobb, har han sagt, ifølge Contactmusic.com.

I fjor avslørte den talentfulle artisten også at han drømmer om å utvide familien ytterligere.

- Tvillinguttene mine er så vakre. De er åtte år gamle og vokser utrolig fort. Nå vil jeg ha flere barn. Jeg vil snart ha en datter, sa han.

LES OGSÅ: - Vi bekymrer oss for Robbie hele tiden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer