Ricky Martin og Jwan Yosef:

Falt for sin svenske ektemann på Instagram

Snakket sammen i et halvt år før de møttes.

FORELSKET: Sanger Ricky Martin giftet seg med ektemannen Jwan Josef tidligere i år. Nå røper han hvordan de falt for hverandre. Foto: NTB scanpix
FORELSKET: Sanger Ricky Martin giftet seg med ektemannen Jwan Josef tidligere i år. Nå røper han hvordan de falt for hverandre. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I januar bekreftet «Livin' La Vida Loca»-sangeren Ricky Martin (46) at han hadde giftet seg med svenske Jwan Yosef (33).

- Vi har avgitt våre ekteskapsløfter, og lovet hverandre alt. I tillegg har vi signert alle papirer som trengte å signeres, ekteskapsavtale og alt, sa han til E! Online.

Giftermålet fant sted ni år etter at Ricky Martin fortalte verden at «hans hjerte både kan tilhøre en mann og en kvinne».

I et nytt intervju med Attitude Magazine røper sangeren at han måtte sin nåværende ektemann på en moderne måte - nemlig på det sosiale mediet Instagram.

- Vi sendte meldinger, snakket om livet og eksistensielle problemer. Ikke noe sexy eller seksuelt. Det var ikke slik at han sendte meg sexy bilder eller motsatt. Jeg sverger... Jeg mistet pusten da jeg så ham første gang. Vi snakket i seks måneder før vi møttes, så det var veldig romantisk, sier han til bladet, ifølge People.

Saken fortsetter nedenfor.

Kjærlighet ved første blikk

Forholdet mellom Ricky og Jwan ble først avslørt i 2016, og de viste seg sammen for første gang på den røde løperen under et gallaarrangement i Sao Paulo i Brazil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer