Falt for seks år eldre filmkollega

«Twilight»-kjekkas Taylor Lautner bekreftet romanseryktene da han gikk hånd i hånd med medspilleren.

NYTT PAR: Mange jenter blir nok skuffet over å vite at kjekkasen Taylor Lautner har funnet lykken med medspiller Marie Avgeropoulos.  Foto: Fame Flynet
NYTT PAR: Mange jenter blir nok skuffet over å vite at kjekkasen Taylor Lautner har funnet lykken med medspiller Marie Avgeropoulos. Foto: Fame Flynet Vis mer
SEOGHØR.NO: Ryktene har allerede begynt å svirre om at Taylor Lautner (21) skal ha funnet tonen med sin seks år eldre filmkollega Marie Avgeropoulos (27). Mandag bekreftet paret romansen da de ble fotografert hånd i hånd i New York.

Taylor og Marie oppførte seg som et helt vanlig par der de vandret rundt i storbyen, kikket i butikker og tok bilder av hverandre. Skuespillerne skal ha forelsket seg under innspillingen av filmen «Tracers».

Det er første gang paret har blitt fotografert i romantisk stemning utenfor filmsettet. 

Lautner har blitt en av Hollywoods mest ettertaktete ungkarer etter sitt gjennombrud som varulven Jacob i de populære «Twilight»-filmene.

Men i et intervju med bladet Look sier Lautner - som tidligere har datet blant annet artisten Taylor Swift - at han synes det er vanskeligere å forholde seg til kvinner.

- Jeg må være mer forsiktig. Jeg ville lyve hvis jeg sa at jeg ikke tar flere forholdsregler enn før, men jeg ville ikke mure meg inne. Hvis du blir så forsiktig at du ikke kan bli kjent med nye venner eller starte nye forhold, så ville det være en stor nedtur, har han tidligere uttalt. 

LES OGSÅ: - Dere får meg til å gråte