Falt for russisk millionær

- Geri har kastet seg hodestups inn i forholdet og sier at han er mannen hun alltid har ventet på.

FORELSKET: Geri Halliwell har ikke hatt så mye hell i kjærligheten de siste årene, men nå skal hun være lykkelig forelsket igjen. Foto: All Over Press
FORELSKET: Geri Halliwell har ikke hatt så mye hell i kjærligheten de siste årene, men nå skal hun være lykkelig forelsket igjen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I fjor sommer hadde «Spice Girls»-stjernen Geri Halliwell (40) en het affære med komikeren Russell Brand (37). Men hun så tydeligvis litt mer seriøst på det enn Brand. Samme dag som Geri bekreftet forholdet til media sjekket han nemlig inn på et hotell med en ny kvinne.

Nå ser det derimot ut som om lykken smiler til ettbarnsmoren igjen. I følge The Sun skal hun ha innledet en romanse med den russiske millionæren Anton Kaszubowski (39).

Paret møtte hverandre gjennom felles kjente like før jul og har allerede rukket å dra på en romantisk ferietur til Roma sammen, skriver nettstedet som også trykker bilder av dem sammen hånd i hånd.

- Det var kjemi fra første møte mellom dem, og de har i etterkant tilbrakt mye tid sammen, sier en kilde.

De skal flere ganger ha blitt observert på middagsdater i London, og nylig var de også i landlige omgivelser i Berkshire sammen.

- Anton er Geris type. Han har velstående venner og elsker å dra på landet for å skyte. Geri har kastet seg hodestups inn i forholdet og sier at han er gentlemannen hun alltid har ventet på.

Mens Halliwell tidligere har hatt profilerte forhold til Robbie Williams, Chris Evans og sist Russell Brand, har Anton vært sammen med styrtrike Tamara Mellon, som er en av grunnleggerne av designermerket Jimmy Choo.LES OGSÅ: Isfront mellom Geri og Posh

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer