PAR: Den amerikanske artisten Chris Medina har funnet lykken med Oslo-jenta Silje Skylstad. Foto: Scanpix/Privat
PAR: Den amerikanske artisten Chris Medina har funnet lykken med Oslo-jenta Silje Skylstad. Foto: Scanpix/Privat Vis mer

Falt for norske Silje: - Ja, vi er kjærester!

Chris Medina vant alles hjerter da han sang for sin trafikkskadde, tidligere forlovede. Nå har han funnet kjærligheten igjen - med Oslo-jenta Silje Skylstad.

Publisert

SEOGHØR.NO: «American Idol»-stjernen Chris Medina (31) rørte en hel verden til tårer da han sang superhiten «What Are Words» for sin hardt trafikkskadde forlovede Juliana Ramos (30) i 2010.

Østfold leverer #Jeløya

A photo posted by Silje Skylstad (@siljesky) on

FØR: Slik så Medinas forlovede ut kort tid før ulykken i 2009. Foto: YouTube
FØR: Slik så Medinas forlovede ut kort tid før ulykken i 2009. Foto: YouTube Vis mer

I fjor kom nyheten at paret hadde gjort det slutt etter 13 år sammen gjennom tykt og tynt, men at de for alltid vil være bestevenner.

Nå har den sympatiske stjernen fra Chicago fått seg ny kjæreste - nemlig den vakre, norske jenta Silje Skylstad (28) - som jobber i mediebransjen.

- Ja, vi er kjærester, bekrefter Silje til Seoghør.no.

- En venn av meg introduserte meg for Chris noen år tilbake. Etter at han nylig kom tilbake til Norge har vi datet, fortsetter Silje.
 
Saken fortsetter under bildet.


- Bor dere sammen?

- Vel.. han er på besøk hos meg nå, men han bor mer eller mindre i Chicago og LA, røper 28-åringen.
 
- Hva er det beste du kan si om å ha Chris som kjæreste?

- Han er en morsom type som får meg til å le, og det ofte! For meg er det veldig viktig. Samtidig er han en veldig fin og varm person, men det kom kanskje ikke som en overraskelse, sier Silje. 


Til VGNett sier Medina følgende om sin nye norske kjæreste:

– Jeg husker da Silje skulle håndhilse på meg første gang. Hun veltet mitt og alle de andres glass på bordet – noe som resulterte i at all drikken rant over meg. Sånt skaper jo alltid spenning og nysgjerrighet. Men på den tiden var det ingen reell sjanse for et forhold på grunn av hvor jeg befant meg i livet mitt, sier Medina til nettstedet.

LES OGSÅ: Sjarmert i senk av Tone

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer