DUKKER OPP I NORSK DESIGN? Dersom 35-åringen velger å bruke Nina Skarras kjole under Oscar-utdelingen, kan det bli  den norske designerens store gjennombrudd. Foto: All Over Press
DUKKER OPP I NORSK DESIGN? Dersom 35-åringen velger å bruke Nina Skarras kjole under Oscar-utdelingen, kan det bli den norske designerens store gjennombrudd. Foto: All Over PressVis mer

Falt for norsk design

Penélope Cruz har bestilt kjole fra Nina Skarra til Oscar-utdelingen.

SEHER.NO: Den norske designeren Nina Skarra (38) fikk for kort tid siden vite at Hollywood-stjernen Penélope Cruz (35) har reservert en av hennes kjoler til Oscar-utdelingen som finner sted i mars.

- Det er utrolig stort. Nå konkurrerer mine kjoler med motehus som Dior, Prada og Valentino. Hvis dette går bra, så kan det være mitt store internasjonale gjennombrudd, sier Skarra til VG.

I forbindelse med Golden Globes-utdelingen fikk Skarra to kjoleforespørsler fra stylistene til Penélope Cruz og Cameron Diaz, men ingen av dem valgte å bruke kjolene til den norske designeren under utdelingen i januar. Den samme røde silkekjolen som Cruz reserverte den gang, er den hun nå har valgt å sikre seg til Oscar-utdelingen.

Skarra har ifølge VG i tillegg fått en kjolereservasjon fra Vogue-bloggeren Livia Firth, som er sammen med skuespilleren Colin Firth.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sjekk den splitten