NY FLAMME?: Britney skal ha falt for backup-danseren Chase Benz (på bildet).  Foto: All Over Press
NY FLAMME?: Britney skal ha falt for backup-danseren Chase Benz (på bildet). Foto: All Over PressVis mer

Falt for nok en danser

Britney Spears dater K-Fed look-a-like!

SEHER.NO: Britney Spears' (27) Circus-turné har vist seg å bli en veldig het affære, ikke bare når det gjelder sceneantrekk.

Det har lenge vært kjent at Britney har en tendens til å falle for sexy mannlige dansere, og selv om det kun er litt over én måned siden turneen hennes startet, har hun allerede rukket å bli koblet opp mot flere av gutta i dansecrewet hennes.

I forrige måned ble det hevdet at popbaben hadde inngått en romanse med en 21 år gammel danser ved navn Gio, men dette viste seg raskt å kun være rykter.

Ifølge kilder har imidlertid Britney funnet tone med en annen danser. En som ligner mistenkelig på hennes eksmann Kevin Federline, skriver Popcrunch.com.

"Gimme more"-sangerinnen skal nemlig ha falt for dypt religiøse Chase Benz (21), som hun danser alene med under en av låtene på turneen.

- Hun elsker alt ved ham. Hun er tiltrukket av ham fordi han er en søt, religiøs sørstatsgutt som kommer fra en fantastisk familie og er en fantastisk danser, forteller en kilde.

Benz' mor, Diane, hevder imidlertid at et forhold mellom sønnen og popstjernen er særdeles usannsynlig.

- Han er en ung mann som ikke ønsker den typen livsstil. Han er en god gutt, en skikkelig gutt og veldig moden for alderen. Han har vokst opp med Bibelen og er tilfeldigvis en god danser. Vi er en dypt religiøs familie, og familielivet er svært viktig for oss, har moren hans uttalt.

Men er dette nok til å holde frøken Spears unna?

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Britney-affæren er ikke løgn!