Bjarte Hjelmeland:

Falt for Lars-Erik (25)

Artisten har funnet lykken med den 26 år yngre sykepleieren Lars-Erik Syversen.

IKKE LENGER SINGEL: Bjarte Hjelmeland har all grunn til å smile om dagen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
IKKE LENGER SINGEL: Bjarte Hjelmeland har all grunn til å smile om dagen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det er snart fem år siden det ble kjent at skuespiller og sanger Bjarte Hjelmeland (51) og samboeren Terje Stenstad (50) hadde skilt lag etter hele tretten års samliv. Bruddet – som Hjelmeland i etterkant beskrev som et «ordentlig» brudd – fant sted høsten 2015.

Siden den gang har den populære komikeren vært en singel mann – men det er det nå slutt på. Hjelmeland har funnet lykken med den 26 år yngre sykepleieren Lars-Erik Syversen (25), skriver Se og Hør i tirsdagens utgave.

Det forelskede paret dukket opp hånd i hånd på premieren på showet «Stardust» på Chat Noir i Oslo nylig.

- Jeg kan bekrefte at jeg er stormende forelsket, sier Hjelmeland til Se og Hør.

Blåser i aldersforskjellen

Han og Syversen møttes gjennom felles venner i fjor høst, og har vært et par siden oktober. Dette er imidlertid første gang de viser seg sammen offentlig.

Aldersforskjellen på 26 år bryr de seg fint lite om.

- Jeg er også 25 år ung og forelsket, fleiper 51-åringen overfor Se og Hør. Syversen sier på sin side at det føles godt å ha funnet kjærligheten.

NYTT PAR: Du kan lese hele saken i tirsdagens utgave av Se og Hør. Foto: Faksimile
NYTT PAR: Du kan lese hele saken i tirsdagens utgave av Se og Hør. Foto: Faksimile Vis mer

- For Lars-Erik er det en ny verden og en ny opplevelse. Han er jo ikke vant til dette. For meg er det befriende å møte masse gamle venner igjen. Det er så hyggelig å se folk igjen, sier Hjelmeland til Se og Hør.

Det forelskede paret skal tilbringe sommeren sammen, og skal nyte late dager i Norge, blant annet på hytta på Nesodden.

OM KJÆRESTEN: Petter Stordalen var blant kjestene på «Senkveld», og der åpnet han opp om kjæresten. Video: TV 2 Vis mer

- Ordentlig brudd

Det var i mars 2016 Se og Hør kunne avsløre at Bjarte Hjelmeland og den mangeårige samboeren Terje Stenstad hadde gått hver til sitt.

- Det har vært et veldig ordentlig brudd. Jeg føler vi har klart å gå fra hverandre uten å såre hverandre mer enn høyst nødvendig, sa skuespilleren og regissøren i et intervju med Dagbladet Magasinet ett år etter bruddet.

På spørsmål om bruddet var gjensidig, dro 51-åringen litt på svaret og innrømmet at han hadde vært klar for å gi forholdet en ekstra sjanse. Han hadde dessuten opplevd et lignende samlivsbrudd tidligere.

EKSEN: Bjarte Hjelmeland har tidligere vært sammen med Terje Stenstad. Her er de i 2013. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
EKSEN: Bjarte Hjelmeland har tidligere vært sammen med Terje Stenstad. Her er de i 2013. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- På den andre siden hadde vi prøvd. På et tidspunkt må man si at «ok, nå har vi forsøkt». Vi kjenner begge to at det var riktig. Vi beholder vennskapet. Jeg tenker som så at vi ble bedre og bedre kollegaer, og dårligere og dårligere kjærester, sa han til Dagbladet Magasinet i 2016.

Tidligere har multikunstneren fortalt om sitt første møte med sin tidligere samboer i et intervju med Se og Hør. Hjelmeland og Stenstad møttes gjennom en felles bekjent, og førstnevnte ble sjarmert med det samme:

- Jeg ble umiddelbart forelsket - eller i hvert fall lurt av hans vakre ytre. Jeg husker jeg bare tenkte «oi!» da jeg så ham, røpet 51-åringen overfor Se og Hør i januar 2015.

LES OGSÅ: Derfor forsvant hun

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer