<strong>FORELSKET:</strong> Katarina Flatland legger ikke skjul på at hun er stormende forelsket i sin nye kjæreste, medisinstudenten Harald Dobloug. Foto: Fame Flynet Norway
FORELSKET: Katarina Flatland legger ikke skjul på at hun er stormende forelsket i sin nye kjæreste, medisinstudenten Harald Dobloug. Foto: Fame Flynet Norway Vis mer

Falt for kjæresten i dokø

- Jeg har funnet mannen for meg og er veldig lykkelig, sier Katarina Flatland

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Katarina Flatland (22) - som er aktuell som programleder i TV 2-programmet «Sommertid» - ble for ett år siden sammen med medisinstudenten Harald Dobloug.

I et intervju med Dagbladet sier Flatland - som tidligere har vært sammen med fotballspilleren Vadim Demidov - at det første møtet skjedde i en dokø. Kort tid senere hadde de to forelsket seg i hverandre.

- Jeg har funnet mannen for meg, og er veldig lykkelig. Jeg liker å tro at det finnes en sjelevenn for alle, sier hun til avisen.

Katarina skal ifølge Dagbladet få servert kaffe på senga av kjæresten hver morgen.

TV 2-programlederen sier det er noe hennes pappa - den kjente TV-profilen Hallvard Flatland har gjort for hennes mor i mange år.

- Jeg har en veldig snill kjæreste. Du vet det der de sier med at man gjerne finner seg menn som likner faren sin? Jeg tror det er noe i det. Pappa har servert mamma kaffe på senga hver morgen i 30 år.

Da Dobloug ble med Katarina på Stordalen-fest tidligere i år, gjengjeldte han komplimentene på denne måten:

- Jeg har visst fra dag en at dette var ei dame som var «out of my leage», sa han til Dagbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 22[email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Nå har hun fått ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer